keskiviikko 13. helmikuuta 2013

13/02/2013

H: Home sweet home! Päätin eilen, että heräisin tänään tosi aikasin ja olisin tosi ahkerana, mutta se jotenki taas yllättäen vähän jäi.. No ei se haittaa, oonhan vähän niinku lomalla, mutta vaan läksyjen ja kirjojen kera. :-D Oli kivaa aamupalastaa Iiriksen kanssa ja kattoa samalla Pretty Little Liarsin uutta jaksoa,  prepattiin siinä samalla Iiristä pari tuntia ennen lyhyen enkun yo-kuuntelua, haha. Kivaa kun ei tarvi olla päivät yksin kotona ku tuo yks on lukulomalla, jeejee! Tänään aion vielä siivota, ehkä tehdä hieman läksyjä ja treffata Edithiä. Huisin kivaa. Ja huomisesta tulee kiva päivä kun on penkkarit ja ystävänpäivä, jeee :3 Suunnitelmissa on eka mennä kattoon ja ottaan kuvia Iiriksestä penkkareissa ja sitten tehdä vohveleita!

IMG_2540 IMG_2460 2013-02-13

Nyt tää lähtee tekeen jotain järkevää! Palaillaan pian :3

Love, Heidi

2 kommenttia:

  1. voi murut taas mä sorruin tähän.. Lukemaan teiän vuosien takasia postauksia erityisesti kesästä ja haikailemaan niiden kautta kesääää <3 tule kesä tule jo.. Voi kuule tyttöset ette usko miten teiän kuvat jotenki aina uppooo niin syvälle,vaik niis ei ois mitää ihmeellistä :D Tunne en ees koko ihmisiä ja silti niin kiva kattoa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi apua et usko kuinka sun kommentti piristi mun iltaa!! :-) välillä sitä miettii että onko koko blogi ihan turha kun ei tässä oikeen oo mitään erikoista joten kiitos hurjana, ootpa ihana<3 ja niimpä kesä hei haloo missä viivyt?! :-D

      Poista