maanantai 7. tammikuuta 2013

Varokaa vaaraa

H: Jos ootte hirveen hyvällä tuulella nii lopettakaa äkkiä lukeminen!! Mulla on nimittäin katastrofipäivä. Tässä melkein suora lainaus mun valituksesta kavereille fbssä: "En jaksa olla täällä koska koko vaasa on tyhmä ja ei kiinnosta niinku ees yhtä senttimetriä olla täällä, koulu on ihan kauheeta pakkopullaa koska mulla ei oo mitään motivaatiota siihen, tänään oli joku vitsin kääntäminen ruotsista äidinkieleen ja pyörittelin koko tunnin vaan silmiä koska LOL MITÄ SHAIBAA ja pitäs kirjottaa jotain oppimispäiväkirjaa "minustako kääntäjä? no ei ikimaaaailmassa mitään kääntäjää ja täällä ei oo ees yhtä asiaa mistä iloita enkä oota ees viikonloppua koska sillonki on tylsää. En tajua miten voin kestää puol vuotta ku en kestä ees yhtä päivää ja sitte nyt ku aloin tekeen makaronilaatikkoa nii eiköhän kaikki kahvinpurut ja suolat tipu kaapista alas ja sitte ku otan kattilan kannen toisesta kaapista nii tyhjiä kokistölkkejä tippuu mun niskaan ja KILIN KOLIN hirvee meteli ja nii.. olikohan siinä kaikki?" -Heidi 5v.

tumblr_lqa6v4rTOo1qezyaro1_1280 Downloads

Ja hukkasin myös toisen mun lempparikorviksista :-( ja kuuntelen huonoa musiikkia ku en jaksa vaihtaa sitä. Älkää antako hymyn hämätä. Toivottavasti palaillaan pian taas vähän iloisimmissa merkeissä :-)

Love, Heidi

6 kommenttia:

 1. Kannattaa hymyillä, murehtiminen tuo vaan liian aikaisia ryppyjä naamaan ja sie oot liian nätti siihen !

  VastaaPoista
 2. Kuules heidi noita päiviä on jokaisella :)tsemppiä niin klisee kun tää onki, mut huominen on parempi päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeassa oot ja kiitos piristyksestä :3

   Poista
 3. samaistun sataprosenttisesti tohon!!!! kotona käymisen ja loman jälkeen on aina pahin ja vaikein aika. tai en tiiä. mut kuitenkin!

  oot ihanan kaunis! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee samaistuja, en ole yksin! mutta niin kyllä onki, varsinki näin pitkän loman jälkeen ku on taas täällä yksinään, blaah. ja kiitos ihana :-)

   Poista