maanantai 14. tammikuuta 2013

Tiivitaavi tippuu laavaan, ai

M: Heii ihanat ihmiset pitkästä aikaa! Siitä on kyllä taas niin sata vuotta ku oon ehtiny kirjottaan, ehtipäs tulla jo ihan ikäväki. Eka postaus siis vuonna 2013, jihuu. Ja paljon on kyllä ehtinykki tapahtumaan. Joulu meni aivan ihanasti kotona Muoniossa ja muutenkin loppuvuosi. Uudenvuoden olin Oulussa kavereiden kanssa ja sitte 5. päivä alkoki jännittävyys ja lähettiin pakettiautolla kohti Helsinkiä! Pari päivän päästä siitä meillä alkoki koulu täällä opistolla Kauniaisissa :-) Täällä koululla siis atm kirjottelen, mutta mun kone on hieman hajalla niin pitää sitten täällä ATK luokassa väsätä ilman minkäänlaista kuvanmuokkausohjelmaa niin saatte tän postauksen sitte illalla, ku pääsen käyttään Saken konetta heh. 

On ollu just rentoa Täällä pääkaupunkiseudulla on jotenki tosi inspiroivaa asua :-D On siis Muonioki omalla tavalla ihana ja inspiroiva ja balblabl mutta onhan tää ihan erilaista. On niin paljo kaikkea mahollisuuksia niin heti tekis mieli lähtä joka suuntaan tekemään kaikkea. Eilen kävinki ostaan juoksuhousut ja juomapullon vähän motivoimaan itteäni. Lähellä tässä on kuulemma joku kiva järviki jonka ympäristössä voi käydä aina lenkillä (ne puitteet kieltämättä oli kotona vähä paremmat :-D) ja ihan alakerrassa missä asun niin on kuntosali ihan  vapaasti käytettävissä jne. joten jee kivaa.

Desktop2
Desktop1 Desktop3 Desktop

Tässä muutama kuvaki alkaneelta vuodelta! 1. Ne uudet lenkkikamppeet :-) 2. Terve. 3. Lautapelit on parasta. Varsinki Scrabble on ollu viimesellä viikolla kovassa huudossa!! 4. Kivat muistiinpanovälineet tekee opiskelemisesta tuplasti kivempaa! :-) 5. Ostin uuden hajuveden, kun en yhtäkään omistanu. Yves Rocherilla on aina niin hyvä hintalaatusuhde, että suositteleeeen. 6. Ja kengät ostin kans ku ei oikein ollu talvikenkiäkään, ku Heidin UGGish kengillä talsin menemään :-D 7. Muuttopakkaaminen on paljo hauskempaa jos on teletappi! 8. Ja thadaa, oon vihdoin keksiny mihin pääsykokeisiin alan valmistumaan! Aika jännnää teksitä ja mulle aika hidaslukuista, mutta selvästi kokoajan helpottuu, ku pääsee vähän juttuun sisään ja mielenkiintosta se varsinki on! Iso kivi tippu harteilta, ku vihdoin ees jotain hajua tulevaisuudesta.

Mutta palaillaampas toivottavasti vähän lyhyemmällä aikaväillä ku nyt! Hyväää alkanutta viikkoa

XOXO MARI

8 kommenttia:

 1. siis siis siis ootko sä nyt pääkaupunkiseudulla opiskelemassa vai täh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis siis siis oon raamattuopistolla eliii tää on kansanopisto :-D ja pääkaupunkiseudulla joo!

   Poista
 2. lammen lenkki on ihana mutta aika lyhyt! Se on kai vaan jonku pari kilsaa. Granissa on oikeasti tosi hyvä lenkkeillä, minusta parempi ku muoniossa ku on enemmän vaihtoehtoja minne mennä :D tulen kyllä sitte joskus sinun luo kylään ja käydään juoksemassa tai kävelemässä tai vaikka käsin kävelemässä! Oot söppänä höppänä ja ikävöin sinnuuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi no kiva kuulla, en oo vielä käyny siellä mutta jee jos täällä on hyvät valikoimat :D en oo ihan perillä vielä, sää voit sitte tehä munkaa lenkkipaikkaesittelylenkkejä :P oot ite höppänäpöppänä, kiva ku asutaan sitte samassa paikassa! :) <3 vai asutaanko? :D

   Poista
 3. joo terve, haetaan kuule samaan paikkaan opiskelemaan! :DD tänään kerroin ainolle, että "ai niin muuten, päätin viikko sitte mihin haen" ja aino oli silleen, että mariki hakee sinne! hehe, pääsykokeissa siis kai viimsitään nähään... ;D tosi karua, vielä tommonen aika randomi ainaki mulle. olet ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo todellista!!! :-D olet ihana sinä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. aion hakea varmaan kulttuuriantropologiaa ouluun!

   Poista