torstai 24. tammikuuta 2013

The only good thing about goodbyes is that it means you're a little closer to a new hello ♥

H: Heissan taas, pitkästä aikaa :-) On ollu vähän hankalaa, kaikki jotenki. En oo viittiny tännekään kirjotella, kun on tuntunu että missään ei oo mitään ideaa ja ahdistaa. Tänään oli eka päivä tällä viikolla kun oikeesti olin kunnolla ihan pirtee ja ilonen! Kivaa jeejee. Ehkä se johtu siitä että Tulkkauksen f*cking perusteet ei itketä enää, miten voi jotain tuntia oikeesti vihata niin paljon tai ahdistua yhden tunnin takia niin paljon, ihan jäätävää! Ei oo mun paikka tää. Mutta ku ei oikein mikään oo? Stressi siitä mihin hakisin nyt seuraavaksi on näääääääin iso.

Aloin taas kirjottamaankin pitkästä pitkästä aikaa, siis päiväkirjaan ja muutenki. Se vaan auttaa purkaan niin paljo. Ja sitteku siinä pitää oikeesti niin miettiä että saa ne ajatukset jotenkin päin siihen paperille siirrettyä, päässä niitä ei saa oikein mihinkään järjestykseen. Ja järjestyksestä puheen ollen, keksin että voisin vaihtaa kämpän järjestystä, niin saisin jotain uutta potkua elämään :-D Tois vaikka sohvan keittiöön tai jotain.. 

IMG_1419 IMG_1445 IMG_1421 IMG_1487

Kuvituksena toimii nyt ei niin viralliset pöljät joululomakuvat :-D Kello lähenee kohta yhtä, ja mulla on huomenna tentti 12sta. Grammatik på svenska, ai että en malta odottaa. Tänään oli kivaa ku luettiin tenttiin täällä mun luona Hillan kaa ja Assi etsi netistä meille hyvännäkösiä julkkismiehiä keiden kaa voijaan mennä naimisiin. Ja korvapuusteja oli kans ja se oli kans ihan kivaa. Hyvä päivä :-)

Palaillaanpa tässä kohta myös ihan ajankohtaisten kuvien kanssa :--) Pus.
Love, Heidi

2 kommenttia: