torstai 31. tammikuuta 2013

I'm gonna make the rest of my life the best of my life


M: Nyt tuntuu kyllä siltä, että elän tosi kivaa aikaa mun elämästä. Tähänhän vois vaikka tottua. Ja tätähän kyllä oonki oottanu ja toivonu tulevaksi, nii kiva, että odotus on palkittu. Täällä peekoolla on vieläki just parasta. Kaikki kavrut on niin kivoja ja luennot mielenkiintosia ja ruoka hyvää! Tiistai oli ihana päivä, MariSakke täytti yhen vuoden. Ei ehitty millään vielä oikein juhlistamaan tätä muuta ku hakemalla pitsaa ja juomalla limpparia, haha. Mutta viikonloppuna sitten keksitään jotain juhlallista :P Sitten tulossa on kaikkea huippua kuten ens viikon reissu Vuokattiin meijän ryhmän kanssa. Kiva vaihtaa maisemaa taas pikkuhetkeksi. Sen jälkeen piipahdetaan Oulussa katsomassa yhtä pikkusta Sitten tää Lontoo-juttu ja kevään  reissu TURKKIIIIn jee. Sitte kivaa on pääsykokeisiinluku, vaikka välillä turhauttaa kaikki niin hienot tieteelliset lauseet, jotka ois voitu ihan yhtä hyvin ilmasta paljon yksinkertasemminki.. Mutta asia on yhä mielenkiintosta. Että nyt pitää kyllä yrittää nauttia oikein kunnolla tästä mukavasta huolettomuudesta. 


Tiistaina meillä oli Saken kanssa Rodeon kuvaukset Helsingissä. Jännitti vähän ennen sitä, mutta sitten ku alettiin ottaan kuvia niin se oli niin rentoa ja kivaa! Huippua on myös se, että saadaan niitä kuvia sitten myös omaan käyttöön ja voin sitte julkasta niitä täällä blogissaki, jee! Tässä pari kuvaa tiistaista, myöhemmin sitten lisää samasta sessiosta :)  Malttais vielä oottaa ens kuvauksia, hii. Yhtä asiaa mun on maailman vaikein käsittää nimittäin sitä, että nyt on muka jo torstai. Ei kyllä eläissäni oo menny näin nopeeta viikko. Muttaa aika kuluu nopeaa ku on kivaa vai? Vaikka tän päivän oonki kulkenu silmät puolikiinni, ku vähän väsyttää :D Pako ja valvominen vaan on kivaa.
XOXO MARI Kuvat:Juha Tuomi/Rodeo.fi

4 kommenttia:

 1. Mihin kouluun aiot hakea? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouluun Kulttuuriantropologiaa ja arkeologiaa :-)

   Poista
 2. nii mikä tuo kuvausjuttu on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rodeo on siis sellanen kuvatoimisto, joka myy niitä kuvia sitte kaikkialle niinku mainoksiin, kirjoihin jne. Nii siellä ollaan mallina :-)

   Poista