sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Anything worth having is definitely worth waiting for

M: Sitä vaan, että jos joku väittää, että pohjosessa ois jotenki kylmä ja etelämmässä sitte lämpimämpi niin puh pah vaan! En oo koko talvena palellu yhtä paljo, ku täällä. Ja ihan yhtä hyvin oon pukeutunukki, että turha sanoa, että pukeutumiskysymys :-D Täällä pakkanen vaan on jotenki niin paljo nenänpäätä kipristelevämpi ja ihan jäää ää tä vä. Mutta yhä kuitenki, tykkään olla täällä :-) Viimeviikko on ollu ehkä rennointa ja kivointa ikinä. Päivät ollaan oltu koulussa ja illalla sitte hillitön pakoputki päälle :-D Eli siis Prison Breakin eka tuottari viikossa purkissa, jeah! Ollaan kaikki ihan sekasi koko sarjasta, ku on tosiaan sellaset keskimäärin jotain 5 jaksoa päivässä katottu. Kaikki yhtäkkiä liittyy pakoon mitä nyt ympärillä sattuu oleen ja lopulta ne tuli sitte uniinki haha.. Nyt kärsitään suurista vierotusoireuista, ku ei olla saatu vielä kakkostuottaria käsiimme. Can't wait.

Desktop4 image_1358673281088816

Ja niinkuin hienosti havainnollistavasta kuvasta voi fiksuimmat huomata (joka on muuten eilen otettu, että ei ihan pidä taaskaan paikkaansa nää mun päivänlaskujutut), niin se ois reilu kuukausi ja Lontoo! Alkaa pikkuhiljaa jo vähä innostuksen rinnalla hirvittään :-D Miten me selvitään? Kerrotaan sitte teillekki, jos päästään perille elossa. Just yks kaveri, joka on kans lähössä Lontooseen selitti, että oli lukenu jotain ohjejuttuja Lontoosta niin siellä oli mainostettu kuinka Lontoo on turvallinen paikka, jos ei oteta huomioon sitä ja tätä ja taskuvarkaita ja terroristeja........ okei sinen siis :-) Ei vaaaa ollaanhan me molemmat siellä ennenki käyty ja elossa niin kyllä me selvitään. Mutta jännittää! Ja o2 areena, ehkä siisteintä 

XOXO MARI

6 kommenttia:

 1. Miten tuolllasen 'laskurin' saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on iphonelle ladattu joku app, kirjotin hakuun vaan day counter :-)

   Poista
 2. asutko sun poikakaverin kanssa yhteisessä asunnossa siellä?:) ihana blogi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei asuta :-) Asun täällä opistolla ja sakke asuu helsingissä. Kiitos :))

   Poista
 3. Ootko tykännyt olla siellä opistolla? Millasta jengiä siellä on? Suositteletko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon tykänny olla kyllä ihan älyttömästi ja voin suositella kyllä jos haluaa pitää välivuoden :) Tosi rentoa porukkaa ja avointa ja vaikka tulinki kesken lukuvuoden tavallaan nii tosi hyvin otettu vastaan.

   Poista