lauantai 15. joulukuuta 2012

You know I'd walk a thousaund miles if I could just see you


H: Tiiättekö sitä fiilistä ku ei tiiä? Ei niinku ihan oikeesti vaan tiiä mistään mitään. Joka kysymykseen joka multa kysytään, rehellinen vastaus ois "en mää tiiä". Mutta ku eihän kukaan hyväksy ikinä semmosta vastausta, koska kyllähän sitä nyt aina jotaki tietää. Mutta entä jos ei ihan oikeesti tiiä? Mää en tiiä. Koko ajan ku kyselen iteltäniki pään sisällä kaikkea, nii vastaus on aina vaan se sama. Hämmentää kovasti, haluaisin vastauksia.

IMG_7096 vaasa,hanna,ede2

Tänään en tienny, miten voisin keskittyä läksyjen tekemiseen. En tienny, mitkä vaatteet Ede vois laittaa synttäreille. En tienny, miks mulla ei tehny mieli ruokaa. En tienny, miks mun netti ei toiminu. En tienny, joisinko maitoa vai vettä. En tienny, miks oon lopettanu päiväkirjan kirjottamisen. En tiedä, miten ikinä selviän näistä viidestä päivästä. Ehkä tää on vaan tämmönen emt-päivä. Tiiän mää silti jotain: tiiän että on ikävä ja tiiän etten halua tehä näitä läksyjä. Ja tiiän, että vielä huomennakin on paljon kysymyksiä, joihin mää en saa vastausta vielä pitkään aikaan. 

Opettelin pianolla soittaan joskus neljä vuotta sitten ton laulun joka on tossa alussa, ja se on vieläki toinen niistä lauluista, jotka osaan soittaa ulkoa pianolla :-D Oi nostalgiaaaaaaaa. Miks mulla ei oo pianoa täällä? Haluan opetella lisää..

Love, Heidi
Ps. Hih mitäs tykkäätte väliaikaisesta joulubannerista?

18 kommenttia:

 1. aivan ihania kuvia, oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. hieno banneri :) muistan tuon laulun siltä ya ajalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiitti! hahaa niin määki :-D meijän on muuten oikeesti pakko nähä ku tuun ouluun ku ei olla nähty miljoonaan vuoteen!

   Poista
 3. hienoja kuvia!! :))) ja tosi kiva banneri! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla tulee tuosta laulusta mielee 4H. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin tullee mullaki!! :D en kyllä tiiä miks. ja sitte mää muistan ku joskus talvella tultii antsun kaa teille sinne teijän vanhaan taloon ja mää soitin tota teillä :-D

   Poista
 5. AIKA MÖFFI PÄIVITYS JA SÄKI OOT AIKA MÖFFIÄ :)

  VastaaPoista