keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Wednesday, happy daaaaaaaaay!

H: Yeah. Ekat ihan kunnon joulufiilikset tänään! Oli luento taas tulkkauksesta ja sitte dialoggruppissa harjoteltiin taas Lucianpäivää varten. Vähä jännittää, miten ikinä me tullaan selviämään siitä kunnialla, mutta ku harjoteltiin niin tuli semmonen olo että ois taas ollu harjottelemassa jotain ala-asteen joulujuhlaa varten :-D Joulu-olo, jeee se on vihdoinkin täällä. Me siis lauletaan viis laulua koulussa Lucian päivänä (siellä on tyyliin vaan opettajia kai) ja sitte illalla Ritz-kahvilassa mikä lie jossaki ihme jutussa. Kiva ku itekki ihan pihalla vielä kaikesta mitä tapahtuu..

Ja arvatkaapa kiinnostaako näissä joulufiiliksissä esim. lukee tenttiin, tai kirjottaa jotain kirjotelmia? OIKEIN ARVATTU. Joten aloin vähä askarteleen joulukortteja ja koristelemaan pilttipurkkeja paljeteilla :-D Olisin halunnu laittaa niihin jotain nättiä narua ympärille kans mutta ei mulla ollu, höh. Ja sitten vielä parit photot eiliseltä shoppailureissulta mun taiteellisten lyhtyjen lisäks, heeheeeeeeeeee.

p2 Tallennetut kuvat28 p1

Koulun jälkeen kävelin Assin kaverina juna-asemalla ihanassa pakkassäässä ja meitä alko itteeki jo vähän naurattaan ku koko ajan kommentoitiin jotain: "ihana aurinko!!!", "ihana tuo puu!" "IHANA TALVI", "ihania pilviä" :-D Jotkut vissii vähä mielissään. Asemalla join niin hyvää kaakaota ja istuttiin tunti siellä ennenku Assin ja Jennyn juna lähti. Kotiin kävellessäni näytin varmaan ihan idiootilta koska puhuin Marille puhelimessa ja naurettiin vaan kaikille niin randomjutuille enkä meinannu pysyä ees pystyssä. Kerrassaan hyvä päivä siis. Ja LOMA! Huomenna itsenäisyyspäivä, pardiiiiii ja meen varmaan Hillan kotikotiin kattoon Linnan juhlia! Entä teillä, any plans? :-) Nyt suunta kohti kauppaa, hejdååååå!

Love, Heidi

4 kommenttia: