sunnuntai 9. joulukuuta 2012

I love people I can be weird with


M: Viime yönä nukuin reilun tunnin ja aamulla sitte junassa onneksi koko matkan, koska piti lähtä töihin kotiin päästyäni! Reissu Ouluun oli kyllä tähän väliin niin tarpeen! Lähettiin siis Keskiviikkona heti mun töitten jälkeen ajeleen Katan ja Ainon kaa kohti Oulua. Oli ihan hulvaton matka kyllä, jouluvalot on parasta ja pilaantunu jätski ei, paha kahvikaan ei välttämätön. Illalla oltiin niin poikki jostain syystä, että ei meistä paljo mihinkään ollu, mutta oli silti tosi kivaa. Seuraava päivä oli itsenäisyyspäivä ja silloin nautittiin toistemme seurasta ja käytiin kylässä Miian luona ja syötiin aivan superhyvää ruokaa. Sitten perjantai olikin pyhitetty joulushoppailulle! Ihmeteltiin oikein itekki, että kuinka tehokkaita oltiin. Löydettiin tosi hyvin kaikki mitä oltiin menty hakemaan. Oli kylla raukea olo, ku pääsi takas Sakelle, muttei siina paljo raukeilut auttanu, ku edessä oli viela pienoiset linnanjuhlat tuolla Saken kotilinnassa ja astetta paremien vieraitten kera :)

Desktop2 Desktop3

Tehtiin tortillaa (todellinen juhlaruoka) ja pelattiin tietenki Mafiosoaa ja sellasta kivaa ja sitte ku kaikki oli lähteny annoin Sakelle synttärilahjan ja jee se tykkäs! Jaajjajajaj oikeesti kirjotin tän postauksen eilen mutten ehtiny tehä valmiiks ennen töihin lähtöä joten kaikki on päivän vanhaa tietoa :-D Ihania isoja lumihiutaleita sataa ulkona! Ihanaa sunnuntaita!
XOXO MARI

2 kommenttia:

  1. HÄRREGUD KU NÄYTÄN ALKOHOLISTI-RAPPIO-ONGELMANUORELTA D::::::::::::::::::D::D:DD varsinki tossa eetun kans olevas kuvas :D:D:D

    VastaaPoista