perjantai 9. marraskuuta 2012

OW, you're giving me a heart attack

H: Nyt näin perjantai-illan kunniaksi oisin voinu kerranki mennä ajoissa nukkumaan, mutta päätin sitteki alkaa tekeen postausta. Kello on puol 12, että jos kahdeksitoista ehin nukkumaan nii seki on kyllä aika aikanen mulle koska tää mun unirytmi on niiiiiiiiin ärsyttävä että ei voi kestää. Mutta en mää oikeen oo ehtiny ikinä aikasin nukkumaan ja tänäänki oli edes ensimmäinen mahdollisuus siihen tällä viikolla.

Keskiviikkona oli tosi hauskaa, saatiin kaikki ommeltua meidän merkit haalareihin vaikka tuskaahan se kyllä oli. Mutta monen sormeen pistämisen, muutaman veritipan ja vihanpuuskan, popparipussin ja rusinoiden jälkeen tuli onneks valmista. Hehee oli se vaan huvittavaa ku aina kaikki vuorotellen voihkas kivusta ku neula osu sormeen :-D 

12 098 21

Torstaina oli mulle vähän niinku perjantai kun tänään ei ollu koulua. Oli kunnon koomailupäivä oikeesti, istuttiin syömässäki niin kauan ku ei vaan jaksettu lähtä liikkeelle. Mutta leffa ja talven ekat glökit ja tortut oli täydellisiä just tolle päivälle :-) Lainasin Roosalta ton The Lucky One ja se oli ihan jeees! Sen naisen jalat vaan oli siinä joku ihme juttu ku niitä koko ajan näytettiin ja se oli koko ajan jossain minisortseissa :-DDD nauratti hieman. Tänään oltiin opiskelemassa koulussa jotain viis tuntia (=4h datausta ja 1h läksyjä) ja sen jälkeen mentiin Pentikin kahvilaan pitkästä aikaa! Huomenaamulla kirpparilla käymään ja jotain kouluhommia kai ehkä toivottavasti ei. Ootte superkivoja.

Tallennetut kuvat26 Kollaasit4

Love, Heidi

2 kommenttia: