keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Just promise you’ll remember when the sky is grey

H: Long time no see ystäväiseni! Mulla oli tossa jotain pieniä ongelmia flickrin kanssa niin tuntu ihan ylitsepääsemättömän vaikeelta alkaa aina tekeen postausta mutta jospa tällä kertaa onnistuis :-D Vaasassa ollaan taas huipun kotiviikonlopun jälkeen, tai no joo nythän on jo keskiviikko... Kotona oli jo ihan talvi ku menin, mutta kaikki lumet suli heti ku menin sinne, oon varmaan niin hot EHEHEHEH. Tuntu ihan joululta aina kun yöllä hiippailin siellä pimeässä jouluvalojen valossa muiden nukkuessa, hih.

Oli niin kivaa nähä taas kavereita kuukauden jälkeen, Eden kanssaki hengasin melkeen koko ajan ja tyttö toi mulle tollaset ihanat rasvaputkilot tuliaisiksi Israelista (näkyy tuossa yhessä kuvassa) :-) just what i needed. Iiriski toi mulle sieltä Roomasta vaikka mitä kivaa: hajuveden, siistin kellon joka laitetaan ranteen ympäri kolme kertaa (sounds weird?), yli-ihanat korvikset ja NAMIA PURKKAA.

90 plm IMG_9562

Ja ette ikinä arvaa, mää pääsin siitä tentistä läpi!!!! En tajua miten se on mahollista mutta pääsin kuitenki, ja ei enää ikinä tarvi tehdä mitään kielikylpyyn liittyvääkään, i'm so happy. Maanantai-iltana istuttiin Hillalla jotain 5 tuntia ja tehtiin yhtä ja samaa kielioppitehtävää joka oli ihan jäätävä, mutta kyllä se sitte meni kahvin, jouluteen, rusinoiden ja pannarin voimalla :-D Eilen olin vuorostaan Assilla tekemässä kaikkea turhaa niinku joka ilta, mutta just parasta. Tänään onkin sitten haalaribileet ku saatiin meidän uunituoreet punaiset haalarit jeeee! Paitsi että ne on kyllä niiin jäätävät :-D Mennään Villen luo ompeleen niitä merkkejä niihin alkuillasta (en osaaaa ommella) ja sitte kai jatketaan Fonaan siitä haalarit päällä, pardiiii. Nyt mää otan pienet päikkärit ennen ku lähen mihinkään, koska viime yönä en saanu unta ja nukuin niin vähän :-(  Good night hehe.

Love, Heidi

5 kommenttia:

  1. kivoi kuvii (-: mut mist tunnet edithin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! :> no oltiin viime kesänä samassa paikassa töissä ja siitä se ajatus sitten lähti :-D

      Poista