torstai 11. lokakuuta 2012

You're gonna miss me when I'm gone


H: Morowa, tänään on taas kiva päivä ja oon niin energisellä tuulellaki että huh huh. Meen näköjään tämmösellä tahdilla, että joka toinen päivä oon ilonen ja joka toinen päivä vaan datistelen ja angstaan :-D Eilen nimittäin oli just tommonen päivä. Koulun jälkeen tulin vaan kotiin ja makasin sohvalla ja datasin ihan koko päivän. Mutta kyllä mää katoin Gleetä ja söin poppareita hehe.. Yhessä vaiheessa päätin laittaa silmät kiinni vähäks aikaa ja laitoin lällylaulun soimaan. Sitte ehtiin nukahtaa sen laulun aikana ja nähä unta että ajoin pyörällä ja selitin kaverille jotain juttua ja heräsin siihen, että kaaduin sillä pyörällä siinä unessa. Ja kun heräsin niin se sama laulu soi vieläkin.. eli otin semmoset yhden minuutin torkut :---D

Tänään oon ollu reipas päivä, lukuunottamatta sitä että nukuin aamulla pommiin enkä ehtiny luennolle. Note to self: älä ikinä ota aamulla kännykkää käteen ja sammuta kaikkia herätyksiä heti ku ne soi. No ei siinä mitään, tuo vaan tietää vähä korvaavia tehtäviä ja ihan ku ei ois tarpeeksi jo kaikkee tehtävää :-)))) Mutta eipä paljo mua liikuta nyt ku kaikki on ihan kivaa.

hymy Tallennetut kuvat19 phoo Tallennetut kuvat21 bts pardi

Enää 35 päivää MN-festareihin jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! En jaksa oottaa. Huomenna herään aikasin (nii varmaan) ja meen pankkiin että saisin uuden avainlukukortin. En oo tietenkää siis hukannu sitä edellistä. Hyvää melkein viikonloppua vaan kaikille hih.

Love, Heidi
Ps. Hassua, kuinka hyvän tuoksuinen huulirasvakin voi tehdä onnelliseksi. Se tuoksuu ihan muumilimsalle!

4 kommenttia:

 1. Heheeee, meikäkin on tulossa ÄMÄNNÄÄN!

  VastaaPoista
 2. aaa sun postaukset on nii kivoja ja piristäviä! :-) viimeks tänään mäki sorruin tohon herätyksen sammutteluun niin kauan et sit myöhästyin :-DD ja JEEE mnf!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iiiik kiitos kiva että tykkäät :-) jooo oikeesti niin perus!! :-D JA NIIMPÄ OIIII.

   Poista