keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Voisin kuunnella nauruasi soivaa kunnes sulaa ikijää

M: Moi! Tääl mä onnelliseti Muoniossa. Mikä on oikeesti masentavampaa, ku että koko facebookin kansa huutaa, että LUNTA! Sitten katon innoissani ulos, enkä mää kyllä nää yhtään mitään. Sitte ku ajellaan autolla kohti muoniota nii johan alkaa näyttää oikeelta. Lunta on ihan niinku sen verran, että voi sanoa että "katso, lunta!" ja sitä riittäis syömiseen asti. Sitte mielissäni mietin, että huomenna teen lumiukon! Ja miten käykään sitte perillä, ku nostan katseen kännykänruudusta jota oon tuijottanu koko matkan ja katon ulos. MUSTAA. Ei lunta missään. Niin epäreilua :-( Mutta ihan sama. En ois halunnukkaa.

Mutta tänään on ollu oikein kiva päivä kuitenki. Aamulla sain tosiaan kuulla, että tänän lähtö kotiin ja ehin sitte näkeen Ellaa ja Tuulia pitkästä aikaa ja oi oli mukavaa ja sitte lähtö tosiaan ja matka meni tosi nopeaa, onneksi..

2012-10-18 marin kännykkäkuvat1

Siinä on ihana medaljonki, jonka Sakke anto mulle (tähän sellanen musta pieni facebooksydän, jota ei enää saa facebookista, ku siellä on nykyään ne chattihymiöt o_o) Sitten toinen on SSX! Oisin laittanu hienon kuvan siitä tähän, mutten jaksanukkaa, mutta anyways haluan kertoa silti, että oon ihan koukussa, enkä tiiän nyt oikein miten selviän, ku täällä Muoniossa meillä ei oo nyt pleikka kolmosta :/ Vaikeita aikoja edessä..Sitte tossa kuva nilkkureista, jotka ostin! :-)

Tulevaisuus häikäisee kirkkaudellaan niin paljo, ettei sinne taas nää yhtään mitään. Huomenna saatan käydä kaupassa, sen verran tiiän. Heippa kivat! (ja taas se facebooksydän)
XOXOMARI

2 kommenttia: