maanantai 15. lokakuuta 2012

NEITI LUMIA TÄÄLLÄ HEI

H: Mooooooooooooi. Viime viikonlopun fiilikset voi aika hyvin nähdä nuista kuvista.. Ahkeraa opiskelua ja silleen. Ai joo ja vuokrattiin me perjantaina leffa, The Vow ja oli kyllä ihana :-) ja käytiin yhessä kahvilassa joka oli maailman randomein haha, joulukoristeita ja tekokukkia ja ihme tauluja ja joku aasialainen myyjä joka sano meille heipat varmaan joksiki kiinaksi. Sieltä se huuteli että XING CHONG ja mee vaa että joo moikka sullekki hehe. Nauratti vähä :-D Ja suurimmat anteeksipyytöni ikuisista kännykkäkuvista.

Kollaasit1blogstuff

Oon siis ihan oikeesti ollu joka päivä nyt koulussa opiskelemassa paitsi sunnuntaina. Vaikka mulla ei oo ees ollu oikeesti koulua! Ja nukuin eilen KAHTEEN, oikeesti mulla on joku niin paha ongelma ton nukkumisen kans että huh. Nukun joko liikaa tai liian vähä tai pommiin tai sitte en nuku ollenkaan, yhyy ei niin kiva. Vois yrittää vähä vaihtaa rytmiä tai jotain... Ja tajuatteko että nyt on jo lokakuun puoliväli? Siis mihin kaikki päivät vaan menee, jouluki on varmaan niinku tyyliin huomenna. Confusing.

Aino tulee tänne ylihuomenna pariksi päiväksi, uujee pardiiii! En oo sitäkää tyttöstä nähny varmaan puoleen vuoteen. Sitte viikonloppuna lähen meijän perheen kans johonki ihme mökille jonnekki etelä-suomeen, aika random. Mutta saanpahan syödä sitte viikon äitin tekemiä ruokia<3 Ja lukea koko viikon tenttiin myös, jes. Ja hei muutes hyvää syyslomaa niille joilla se jo on, pus :--)

Love, Heidi
Ps. Pieni vinkki vielä vaan teillekki, että jos ette jaksa laittaa hajuvettä aina uudestaan ja uudestaan päivän aikana niin kannattaa kokeilla sen kaatamista hiuksiin! Mää vähä vahingossa tunaroin perjantaina ja vieläki tuoksuu hiukset oikein hyvälle vaikka oon ne pessy sen jälkeen ainaki kahesti... :--D

2 kommenttia: