sunnuntai 21. lokakuuta 2012

I dont need easy I just need possible

M: Heivaaan! Laiskanpuoleista kotielämää viettänyt oon ainaki tän päivän, ku eilen meni hieman myöhään. Tai sanotaanko, että aikaseen, ku puol seittemän aikaan aamulla tuli uni. Mutta just maailman rennointa oli huippujen ihmisten kaa :-) Heräsin myös semiaikasin ku äiti tuli hakeen, ku olin Ainolla yötä tosiaan, nii nyt väsyttää kivasti. Mutta on maailman ihaninta mennä nukkumaan jos väsyttää hulluna, nii ei haittaa :-)

Oon siis vaan peittojen alla ollu ja dataillu ja piirrelly! Sitte toi lintukuva on eiliseltä, ku kävin lenkillä ja yhtäkkiä kuulu tuttu titityy ja vanhat lintukamut tuli moikkaan. Piristi nii hurjasti siivouspäivää, että oksat pois! :)

Downloads

Ja siis ette oikeesti usko mitä mää ja Heidi tehään tulevana helmikuuna: LONDON BABY!!!!!!!! (ja ehkä joku ihme kokoonpano ku one direction, josta ei kumpikaan olla ikinä kuultu nii esiintyy siellä ja saatiin sinne niiden johonki konserttiin (eli ilmeisesti musiikkia esittää) liput nii ei voi olla käyttämättä niitä, vaikka oikeestihhan ei huvittais niinku pätkän vertaaaaaaaa..kuållaan!!) Että sellaisia  päivän(loppuvuoden) piristyksiä!

Huomenna kans tulee yks päivän ja loppuvuoden ja koko maailman piristys nimeltä Sakke tänne :-) Päästään  yhessä vähä testaileen tota järvenjäätä, luisteleeen! Jee, parasta! Ja sitte kaikkea muutaki kivaa keksitään. Can't wait!

XOXO MARI

6 kommenttia:

 1. Oliko ehkä paras yö no oli <3 Olet rakas ja näitä lisää kiiiitoooos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli<3 Ja sää myös niin, näitä lisää kiitos!

   Poista
 2. Voi ihana paivitys! Hieno piirrustus ja jee ku sakke tulee ja haluaisin NIIIIIIN kans luisteleen ja ihana tipsu!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)Oooo niinpä, pojat on kaks päivää jo rakentanu ite maalia nii päästään pelaamaan jääkiekkoa! :)

   Poista
 3. whaat, lähettekö lontooseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Mutta siis vasta helmikuussa :-)

   Poista