lauantai 20. lokakuuta 2012

Darling, I'll be yours forever

H: Tervehdys täältä jostain :--D Täällä mä löllöilen vaikka pitäs olla tekemässä kaiken maailman koulujuttuja, jep just nii lauantai-iltana.. Mutta ei se haittaa. Tänään istuin junassa muutaman tunnin ja tulin Lahden juna-asemalle, miten voikaan pieni ihminen olla niin hukassa yhdellä rautatieasemalla :-D mutta sitten pääsin turvallisesti onneks autoon ja ajettiin mäkkärin ja kaupan kautta tänne "mökille". Ei tää paljo mökkiä oo nähny ku on niin siisti place! Hairspray näkyy telkusta ja viinirypäleet on hyviä.

höstlov1
78

Huomenna en tiiä oikein mitä on tiedossa, ainakin meidän söpöt pikkuset serkut tulee käymään täällä Porvoosta ja ollaan niiden kanssa päivä. Ainiin ja pelataan sulkapalloa. En halua edes miettiä missä välissä lukisin tenttiin tai palauttaisin ne korvaavat tehtävät, yyh. Parasta syyslomaa niille joilla se on nyt ja varsinki sinne Ouluun, missaan teitä kybällä :--)

Love, Heidi

5 kommenttia:

 1. ooo mulle kans yks tollanen mökki tilaukseen kitoooos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tilaus vastaanotettu, pakettinne saapuu postissa muutaman viikon kuluttua! no heh eiku niiiiiii haluan kans tällasen omaksi! :-D

   Poista
  2. kitooos, taitaa tulla just sopivasti jouluks!! :-D no älä!

   Poista
 2. ihana fiilis tässä blogissa! Vaikutat hirmu symppikseltä :)

  VastaaPoista