sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Where'd you go, I miss you so


H: Heii. Täällä mä takas Vaasassa, väsyneenä ku mikä ja vähän flunssassa. Haluan niin mennä heti nukkumaan tonne mun superpehmeään sänkyyn, kunhan saan ensin tehtyä tän postauksen! Kotona oli KIVAA. Näin paljo kavereita ja voi kuinka mulla olikaan ikävä niitä vaikka olin vaan viikon pois sieltä niitten luota. Ehkä tää on jotenki vähä raskasta kuitenki olla täällä näin aluksi, ku kaikki on ihan uutta, ja siellä taas kaikki on niin tuttua ja turvallista. Siellä voi vaan olla ja tietää että kelpaa ihan just semmosena idioottina ku on :-D täällä pitää vähä yrittää ees käyttäytyä haha :-D mutta eiköhän se tästä kohta ala täälläki rullata tää elämä!

Yökyläiltiin, syötiin karkkia, katottiin leffaa, piirrettiin, reenattiin säbää, herättiin aikasten ja lähettiin turnaukseen, pelattiin ja hävittiin, pidettiin hauskaa ja naurettiin, nähtiin tuplasateenkaari, mentiin tuomakselle viettään iltaa, juotiin teetä, kuunneltiin armeijajuttuja, laulettiin, pelattiin wiitä ja löllöiltiin.

Tallennetut kuvat3 Tallennetut kuvat6 Tallennetut kuvat4 Tallennetut kuvat5

Tänään sitte koomailin melkeen koko päivän junassa ja söin mynthoneita :-D Toivottavasti aamulla oisin sitte ihan hyvässä kunnossa että pääsen kouluun jopa kahdeksi tunniksi! Nyt unta palloooon, öitä!

Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti