perjantai 21. syyskuuta 2012

Umeåresan!

H: Se oli niin sairaan kivaaaa!! Ihan parasta oikeesti. Aamulla kahdeksan aikaan lähettiin, ja laivamatka kesti neljä ja puol tuntia.. Oltiin aluks taas ihan koomassa ja tyyliin nukuttiin mutta sitte ihanat opettajamme tuli antamaan meille vähän ajanvietettä, ruotsinkieliset aliaskortit ja muutaman tehtävälappusen. Juotiin vähä kahvia ja piristyttiin ja lopulta oliki tosi hauskaa ku keksittiin vähä omia versioita siitä aliaksesta :--D

Perillä joku opastyyppi kierrätti meitä Uumajan yliopistossa ja oli ihan ylimielenkiintosta ku ymmärsin tyyliin jotain puolet siitä mitä se selitti.. sen jälkeen saatiin aikaa kierrellä keskustassa. Mentiin äkkiä vaan syömään mäkkäriin hehe ja oltiiin sillee "en mää osaa tilata ruotsiks, tilataan mieluummin enkuksi" :--D Joo tässä me ruotsin opiskelijat.. kyllä se lopulta onnistu ihan jees tolla ruotsinkielelläki! Sitte kierreltiin vähä, ja mää sain ostettua Monkista mustan kangaskassin ja Carlingsista oranssin kivan pipon, jippii.

2 3 6 5 1 8 9 10 12 14 13 11 15

Kotimatka oli joku maailman sekoin, heitettiin vaan jotain ylisurkeeta läppää :--D Mutta oli huippua oikeesti, naurettiin ihan hirveesti, en oo taas pitkään aikaan nauranu noin paljoo! Jeee parhaita ihmisiä :-D Huomenna siis Ouluun ja sielläkin on parhaita ihmisiä ja maailman suurin ikävä ja voii, i'm so happy.

Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti