tiistai 25. syyskuuta 2012

Just close your eyes, sun is going down

H: Iltaa, yötä, ja keskiviikkoaamua! En saa unta ku nukuin tänään vahingossa päikkärit ja sitte piristyin myös ku kävin vähä ulkoilemassa eli siis puhumassa Edelle puoltoista tuntia pitkän puhelun ulkona tossa meren rannassa. Nauroin taas maailman eniten, hyviä juttuja tuli mieleen mitä ollaan tehty pienenä :--D

Tulin siis eilen illalla takas tänne vaasaaan, ja heti ku pääsin taas tänne kämppään niin olin silleen "huh onneks täällä taas". En tajua miten aina vaihtelee nää että ku on kotona nii ei halua lähtä pois sieltä ja sitte ku on täällä nii täällä on kuitenkin niin kiva olla :--) Koulussa on aina kivaa ja ei yhtään ikinä ahdista mennä sinne ja mulla on oikeesti koko ajan kaikkee hauskaa tekemistä! Huomennakin mennään Anninan luo vähän istumaan iltaa sen synttäreiden merkeissä ja torstaiksi on kans kaikkia kivoja suunnitelmia. Ja paras suunnitelma ehkä ikinä on se, että Mari ja Sakke tulee tänne lauantainaaaaaaaaaa!! En voi kestää ku oon niin mielissään :-)

1 432

Siinä me Oulussa Coffarissa jee opiskelujen ja kuulumisten merkeissä! Vähä repesin muuten äskön ku tutkin huvikseni nuita meidän blogin liikenteen lähteitä, nii joku on päätyny tänne hakusanalla 'hammas porattiin ilman puudutusta' :-------D Joo ei kyllä ihan noin menny kuitenkaa :-D NYT NUKKUMAAN.

Love, Heidi

1 kommentti: