sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Chilla på soffan

H: Heej long time no see! Tää viikko on menny ihan tosi nopeeta täällä, en tajua mihin aika kuluu vaikka koulua on niin vähä ja en tee muutenkaa mitään erikoista ikinä :-D  Meillä on ollu jo oikeita luentoja, ja arvatkaapa mitä: kaikki on ollu ruotsiksi! Olin alussa vähä hukassa aluks mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa :--) paitsi että tässä kaikessa on ihan hulluna opettelemista. Keskiviikkona oli kastajaiset ja siellä kontattiin makaronimössössä ja kaikkee muuta kivaa, ihan hauska kokemushan se kyllä oli. Torstaina tehtiin Hillan kaa lättyjä ja en oo ikinä syöny niin hyviä oikeesti! Laitettiin niitten päälle vaniljajätskiä, banaanisiivuja ja hasselpähkinärouhetta. Voi kuulostaa ällöltä mutta kokeilkaa ihmeessä!

Tänäänki sitte nähtiin pannukakun ja kahvin merkeissä täällä mun kämpässä. Ihania tyttöjä nämä kaikki täällä :--)

jee1 uihjkgh jee nkjgOisittepa nähny meidän pannukakkutaikinan, hyyyyi se oli tosi mielenkiintosen näkönen :-D Mutta kyllä se maistu sitte lopulta kuitenki ihan hyvältä, varsinki jäätelön kanssa! Ja aurinko paistoi ah niin ihanan kuumasti koko päivän.

Nyt mun pitäs keskittyä tommoseen ihanaan ruotsin esseeseen jota en todellakaan osaa tehdä, oon yrittäny tehä sitä jo kaks päivää.. hyvin menee! Ens perjantaina me lähtään ainaki näitten ruotsinopiskelijoiden ja joittenki muittenki kai niin käymään Umeåssa! Jeee siistiä, ollaan siellä koko päivä ja saadaan jopa shoppailla, haha :--D Nyt meen oikeesti yrittämään tota esseen tekoa, moiksuuu.

Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti