keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kunpa auringon päivät päällämme ei päättyisi koskaan

H: Mooooi taas pitkästä aikaa! Arvatkaapa missä Mari on.. no BARCELONASSA. Ei yhtään haluttas ite olla jossain lämpimässä paikassa tai mitään. En voi ymmärtää että nyt on oikeesti jo syksy! Hyi että inhottaa koko sana tässä vaiheessa vuotta. Tänäänki kymmenen astetta ulkona nii jeeee..

Tuntuu että on tapahtunu hirveesti kaikkee vaikka ei todellakaan oo tapahtunu juuri mitään. Täällä mää vaan stressailen kaikesta muutosta ja siitä saanko ikinä yhtään kaveria koko paikasta, mutta sitte aina muistan että ehkä mun ei tarvis huolehtia niin paljon koska kyllä kaikki järjestyy just niinku pitää. Viime viikon Mari oli täällä ja oli niin parasta, tehtiin kaikkee tosi randomia kuten käytiin lenkillä :DDDD ja värjättiin mun hiukset, uitiin paljo, lakattiin kynsiä, hierottiin kahvinpuruja naamaan, valvottiin ja katottiin pretty little liarsia pitkälle yöhön. Sitte nyt viime viikonloppuna lähdettiin kavereitten kaa Himangalle ja voi, siellä oli niin parasta. Laulettiin, naurettiin, ja itkettiin yhdessä. Ainiin, ja mulla ja Antilla oli vahingossa koko ajan samisvaatteet :--D
  Himanka22eee Himanka1 ppp

Tänään mulla oli hammaslääkäri ja vannotin itelleni, että en ikinä anna porata multa hammasta ilman puudutusta koska nytki sattu ihan tarpeeks vaikka puudutettiin :--D hyi että vihaan hammaslääkäriä. Huomenna lähtään shoppaileen (tai siis mää en saa kuluttaa enää yhtään euroa koska muuten musta tulee köyhä.. mutta haluan sen yhden takin!!) tytöille vähä syysvaatteita ja samalla päivitetään kuulumisia! Kiva päivä siis tulossa :) Nyt mää meen nukkuun että jaksan herätä aikasin, nouh!

Pus, Heidi

1 kommentti: