keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Vie mut kotiin uudelleen

H: Mulla on ollu ihana kesä tähän mennessä. Viime kesä oli joku niin paras, mutta niin on kyllä tääkin mutta ihan erillailla paras :--D Ihanaa ku tulee näitä parhaita kesiä koko ajan, nyt on kolmas putkeen jeejee. Huomasin nyt kun aloin kirjottaan, että mullahan on ollu aika ikävä tätä tänne kirjottamista! Helpottavaa jotenki, haha.

Oon tehny aika paljon kaikkee normijuttuja vaan, mutta silti on kyllä ollu superkivaa. Oon ehtiny käydä töissä aika paljon, shoppailla aivan järjettömästi, olla maailman parhaiden ihmisten kanssa, tutustuu uusiin ihmisiin ja tutustuu vanhoihin kavereihin paremmin, syödä jäätelöä, ottaa aurinkoa, kertoa tarinoita, kattoo ja pelata futista, tehdä muutaman roadtripin, isostella ja nauttia vaan.

IMG_6593 IMG_6665 IMG_6731 IMG_6713 IMG_6656 IMG_6637 IMG_6692 IMG_6608 IMG_6630

Tänään me oltiin torirannassa kavereitten kanssa, ja oli lämmin ja ihana ja aurinko paisto ja syötiin jätskiä. Yhessä välissä multa meinas päästä itkukin, koska olin vaan niin onnellinen niistä kaikista ympärillä olevista ihmisistä. Meidän takana terassilla soitti mies kitaraa ja laulo ihania lauluja ja mää vaan mietin siinä marin sylissä että kohta mun pitää lähtä ja muuttaa ihan tuntemattomaan ja jättää tää kaikki ihana ja paras ja tää jota kaikkein eniten rakastan. Nyt on jo tarpeeks inhottavaa kun pojat lähti armeijaan ja meillä on niitä niin iksu. Voi voi heartbreaking!

Nyt on tiedossa tässä viikon sisällä ainakin reissu Tornioon ja Vaasaan pikavisiitti kans :--D Hauskaaaa, en jaksa oottaa. Toivottavasti teilläkin on parasta aikaa, mulla on ollu ikävä!

PUS, HEIDI

3 kommenttia:

 1. Jos oot Vaasaan muuttamassa niin tervetuloa vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sinnehän se ois suunnitelmissa muuttaa, kämppä vaan pitäs vielä löytää! Hii kiitos :--)

   Poista
 2. AHDISTAVAN ISOJA KUVIA. hyi. Ihan huono-olo tulee kun selailee näitä.

  VastaaPoista