torstai 26. heinäkuuta 2012

Love gives someone the power to hurt you again and againH: Hei taas :---) Hirveetä häsläystä ollu koko tää viikko tähän päivään asti ja varmaan vielä tuo viikonloppu kans. En oo saanu oikeen kunnolla edes istahtaa alas ja olla vaan vaikka sitä just nyt haluaisin. Koko ajan on ollu vaan tiedossa jotain seuraavaksi. Maanantaina lähdettiin Hannan ja Edithin kanssa käymään Vaasassa yhessä asuntoesittelyssä ja oisin kovin halunnu sen kämpän mutta en sitte saanukkaan sitä. Sain kuitenki yhen toisen, jeee! Nyt ei oo enää mitään pelättävää sen muuton suhteen :--) Sitte käytiin vähä shoppailemassa kans siellä Vaasassa ja kotimatkalla piipahdettiin Kokkolassakin näkemässä kavereita. Oli paras reissu :--)

1234567 Vaasan reissu 85943 0987

Tulin kotia maanantaina joskus ihan yöllä, ja sitte muistin että voi shit munhan piti lähtä leirille isoseksi muonioon huomenna! No tarkistin sitte äkkiä juna-aikataulut ja tiistaiaamuna sitä hypättiin kahdeksalta junaan parin tunnin yöunilla ja tulin sieltä vasta tänään tuossa iltasella. Ja loppuviikko on töitä, milloin ehdin löllöillä vaan yyyy :--D

Kesä lähenee loppuaan ja musta tuntuu että se ei oo kunnolla vielä ees alkanu. Pitää yrittää kyllä ottaa nyt kaikki mahdollinen tästä irti vielä kun pystyy :--) Tehkää tekin niin, hyvää loppuviikkoa kaikille, pus.
Love, Heidi 

4 kommenttia: