keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Because when the sun shines, we'll shine together

H&M: Heiheihei. Tuntuu, että ei olla kerrottu kuulumisia pitkään aikaan! Tää viikko on kulunu molemmilla vähä omissa hommissa, mutta yhteistäki aikaa on löytyny :D Heidi on ollu töissä ja siellä on ihan rentoa, joskin vähän ykstoikkosta, mutta onneks Eeva on ollu kaverina nii on naurattanu paljon. Aamukuuden herätykset ei oo siltikään ihan sitä suurinta herkkua.. Eilen mentiin sitte yhdessä kaupunkiin ja käytiin kattomassa miljoonia bikinejä mutta ei ostettu yhtiäkään! Sieltä sitten  mentiin Tunelle kattoon peliä, jee Suomi on kova. Kotia päästyämme sammuttiin molemmat suoraa sänkyyn kun väsytti niin.
  BUBBLES 232BUBBLES 128 BUBBLES 084 BUBBLES 137 BUBBLES 350 BUBBLES 230BUBBLES 209 BUBBLES 355

Tänään iltapäivästä hengattiin Antin kans. Syötiin jätskiä ja keitettiin äkästä kahvia. Nam hyi että. Sitte lähettiin pikku ajelulle Haukiputaalle, ku vietiin Antti kotiin. Sielläki syötiin jätskiä. Siis haukiputaalla, ei Antilla. Ja voi juku kun ulkona on lämmin! :-D JA TÄÄLLÄ ON SÄÄSKIÄ!! Loppuviikoks on suunnitteilla kaikkea tosi kivaa. Ja maanantaina saadaankin sitte hakee Mikko ja Sakke lentsikkakentältä kun ne tulee reililtä voi jee!! :--)

Ja hei, muistakaa alla oleva kysymyspostaus ja kyselkää meiltä kaikkee kivaa kun haluttais kovin vastailla niihin! Julkaistaan ne sitten ku niitä on tarpeeks ;)

HEIDIXMARI

3 kommenttia:

 1. voi järkipää, ko oletta kauniita! ja rakastan tuota tunnelmaa noissa kuvissa, ei vitsit! ja ihan hassua, että ne tulee nyt jo reililtä, vähänkö menny nopeasti aika! :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :-D<3 Ja ei oo hassua, koska mulla ainaki aika on menny nääääääääääääääääääääääääääääääääää ääääääääääääääääääääää ääääääääääääääääääää ääääääääääääin hihtaasti!

   Poista
 2. Vautsi miten kauniita kuvia! Ja ne sun yo-kutsut oli just hienot! :)

  http://withlove-jill.blogspot.com

  VastaaPoista