sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Yeah

M: Eilen oli ihana ilta, kun mentiin Heidin kanssa käymään ihanan Miian luona kylässä! Oli niiin kiva päästä pitkästä aikaa juttelemaan kaikesta kunnolla ja nauramaan hauskoille jutuille ja syömään hyväää pitsaa, minkä Miia teki meille :-) Otetaan pian kyllä uusiks tää juttu♥ Ens kerralla mää ehkä pääsen kokkaamaan :P O'ou.
Tänään sitten vietiin Mikko ja Sakke lentokentälle, sinne niiden reilille kun lähtevät. Tulee niin ikävä höppäniäää. Ja nyt tuli niin sellanen olo, että vois tehä kohta jonku reilipostauksen meidän viimekesäisestä reilistä tyttöjen kanssa, ku en sitä ikinä saanu sillon valmiiksi :-) Aiotaan ainaki liittää yhteen videot sieltä reissulta, niin jos siitä tulee näyttökelpoinen nii se ehkä ainaki tulee sittä tännekki näytille :-D Aika ikävä sitä reissua tulee nyt, ku alkaa muistelemaan!
Heidi sitten tuli illalla vielä tänne mun luo ja pidettiin pikku idols kisastudio! Hyvä, että Heikki tippu, heheee! Kyllä se Torsten vielä voittaa ja Diandra tulee tokaks.
  idols ilta 008idols ilta 011
Siinä on mun uutukainen kännykkä :-----)

Ens viikko on jänskäti. Maanantai, tiistai, keskiviikko töitä ja sitten lähenkin etelämpään isoseksi riparille ja sen jälkeen onkin VAPPU ja kivaa, kivaa, kivaa on tiedossa! Kuulumisiin siiiis!
Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaapas blogis kivalta! :)

    www.paivanvalossa-tiia.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Satuin tylsyyksissäni (oon heränny tänään puol kuus enkä enää oo saanu unta! :O ) lukemaan täältä sun kirjotuksia. Nyt on pakko kommentoida. Et sinä voi olla sitä mieltä, että Torstenin pitää voittaa! Eeeei. Tai no, oikeestaan vaan ehkä sen takia, että ekaa kautta vaille aina on kakkonen tai kolmonen pärjänny voittajaa paremmin...

    VastaaPoista