keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

That fire you ignited, good, bad, undecided

H: Tsaukkiii! Oikeesti en tajua mihin kaikki aika vaan kuluu, nytki on taas jo keskiviikko, mutta eilenhän oli vielä sunnuntai..? Joka tapauksessa muutenki on jo huhtikuun puoliväli ja ulkona SATAA LUNTA. Viime vuonna tähän aikaan otettiin aurinkoa ja skeitattiin. Hmph. Eilen tehtiin Iiriksen kans hirvee urakka: siivottiin meidän eteisen kaapit ja se oli ihan kauheeeeeta! Eteisen lattia oli parittomien lapasien ja talvikenkien peitossa ja meillä kesti kaks tuntia yrittää saada selville mikä tavara pitäs laittaa minnekki, roskiin, kirpparille vai pelastusarmeijalle. Mutta oli siitä hyötyäkin: nyt kaapit on niin siistit ja löysin mun kauan kadoksissa olleen ihanan hatun!! :--)

azabaza

Tänään heräsin pitkästä aikaa melkein ihan itsestään ihmisten aikoihin. Ja ne vitsin hullut päivätki on nyt, pitihän siellä käyä tsekkaan mitä siellä on, mutta oikeesti, ne on niiin turhat! Siellä tulee vaan huonolle tuulelle ja alkaa ärsyttään, ku ei tiiä minne siinä ihmispaljoudessa pitäs suunnata :D Vaelleltiin siellä sitte Marin kanssa päämäärättömästi, ja ei ostettu sieltä ees mitään. HMltä sen sijaan ostin yhen kivan takkisysteemin, mutta saatan vielä käydä palauttamassa sen :--)

IMG_2725
IMG_2758

Huomenna studying studying studying. En tajua oikeen tota mun aineistoa, miten se voi olla niin lyhyt?! Ehtisin lukee sen 20 kertaa ennen pääsykokeita. Ehkä mun pitäis sitte lukee jotaki muutaki..kai. EN TIIÄ IHAN SAMA :--D Lisäks kohta on mun kaverin häät hihi ja pitäs ostaa häälahja.  Aaapua ja mitä laitan päälle sinne?! Ehkä se selviää tässä, toivottavasti pian! Nyt meen nukkumaan, heippa ihanat!
Love, Heidi

5 kommenttia:

 1. ai kaverin häät? minkähän ikäinen kaveri kyseessä?:D

  ps. ihana blogi !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joops, mun ikänen :--D ja kiitos paljon! :>

   Poista
 2. Oikun mukavan olone blogi! :)

  www.paivanvalossa-tiia.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Voi että, ihana blogi! ja ootte molemmat tositosi kauniita :)

  t. uusi lukija

  http://withlove-jill.blogspot.com/

  VastaaPoista