tiistai 10. huhtikuuta 2012

Hold my hand

M: Moi! :-) Ollaan nyt Saken kaa muoniossa oltu jo viikko ja on ollu niiin mukavaa! Tultiin siis keskiviikkona ja (apuaaa popparit palaa!) ollaan ehitty tehä kaikkea superria. Ylitettiin itsemme jäätävällä ja jäätävän ihanalla hiihtoreissulla tunturissa. Siellä meni ihan iltaan, melkein  yöhön, ku väsytti ja piti saada nautiseklla ku ei meillä minnekkään kiire ollu. Ei kyllä sellasta kuuta oo monesti nähny, jota ei eka tunnista auringosta. Se oli niin kirkas ja iso! Ollaan myös otettu arskaa ja oltu pilkillä ja katottu lasten elokuvia pikku Eemelin kanssa ja muutenki oltu perheen kaa. (ei ne popparit palanukkaa) Eilen käytiin laskettelemassa. Oli hyvä keli ainaki :-) Ja ihana laskea.

IMG_0865
IMG_0895
IMG_0889
IMG_0910

Auto millä oltiin liikkeellä sano yks päivä "poks että ettepä lähe vielä sunnuntaina kotiin!" Ja niinpä jäätiin tänne odottelemaan auton korjuuta ja lähdetään sitten huomenna ajeleen takas. Nyt mennään kattoon Napapiirin sankarit! Heippa ja nähdään joo!
Love, Mari

4 kommenttia:

 1. aivan superihania kuvia teistä! voi oletta niin kaunis ja söpö pari! hyvä ettei popparit palanu, me syötiin täällä yks päivä jotain ihme palaneilta pekonin paloilta näyttäviä juttuja, jotka oli ihan kovia ja maistu palaneilta popcorneilta! en tiä yhtään mitä ne oli, mutta ne ei ollu oikeasti ees palaneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh kiitos :-) aaaah kuulostaapas mielenkiintoiselta. palaneet popparit on aika ällöjä :-D

   Poista
 2. käääääääääk söpöysyliannostus vimpasta kuvasta! Supersiisti ihana lumi. Minua harmittaa kökkö sairastuminen ku ei voinu nauttia mistään ulkoilmoista. tekee mieli poppareita ny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Muaki niin harmittaa sun puolesta :( ootko yhtään parempi jo?

   Poista