torstai 12. huhtikuuta 2012

Autolla ajetaan varovarovasti

M: Ettei kaatuisi kallis lasti. Päästiin siis ajamaan Oulua päin, kun auto ei ollu sitten sen pahemmin rikki :-) Ei mua kyllä tuonne rauhaan ois haitannu hirveesti jäädä, mutta ihana nähä taas täällä kaikkea mitä täältä oli ikävä. Ja täällähän on kesä(mpi) verrattuna Muonioon!

matka 007
matka 002

Matka meni oikein sutjakasti. Kuunneltiin vanhoja hauskoja lauluja ja syötiin sususpaloja. Mikäs sen mukavampaa. Ku oltiin päästy perille niin piti tietenki heti päästä treffaamaan Heidiä, ku ei oltu nähty viikkoon :-) Mentiin kattoon Hunger games! Oujee olihan se hyvä vaikka tosi ällö. Kiljuttiin taas vaihteeks vaan siellä penkissä, kummatki halas vaan omia polviaan ihan paineissa :-D Mutta haluan nyt lukea ne kirjat todellaki. Voin kuvitella miten tostaki elokuvasta jäi varmasti paljo pois asioista, mitä kirjassa kerrotaan. Nyt sitten ois tarkotus vähä saada taas opiskeltua ja illalla takas töihin. Muuuuiks!Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Mä rakastan niitä kirjoja!! Lue ehdottomasti :)
  -reets

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mää jotenki aattelinki, että sää oot varmasti lukenu niitä!:D jee pakko lukea

   Poista
 2. mulla ois sulle liebster 'palkinto' mun blogissa! :-)

  http://ineedtoflyaway.blogspot.com/2012/04/liebster-blog.html

  VastaaPoista
 3. Meki kaytiin kattoon se leffa! Huuu, oli janna ja aika hyva, mutta kauhea aihe! Ja vaivas koko leffan ajan, etta missa oon nahny sen kylan pojan, sitte vasta kotona tajusin etta last song. :)

  VastaaPoista
 4. hihi annoin teille tällaisen tunnustuksen(-:
  http://kertulie.blogspot.com/2012/04/liebster-blog.html

  VastaaPoista