keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Älä antaudu angstin valtaan

H: Lähellä on, lähellä on.. Hirveen tylsä päivä. Mari lähti Muonioon ja mää jäin tänne istumaan ja lukemaan. Tai siis kirjoittamaan. Haluaisin hirveen kovasti keksiä jotain superia tekemistä pääsiäiseksi, tekis hirveesti mieli vaikka lähtä pois täältä kotoa. Katoin lentoja Sveitsiinki mutta ihan läpällä vaan, ehkä mää pysyn täällä Suomen rajojen sisäpuolella kuitenki :--D Ja keksin vain jotain kivaa tekemistä.

Ja niin, tiiän, että oon niin jäljessä taas, mutta tajusin vasta nyt tässä vähä aikaa sitte kuinka siistit ois tollaset dipatut hiukset! Haluaisin itellekki niiiin paljo hihi ois cool :--D Mun pitäs muutenki käydä tässä kampaajalla pitkästä pitkästä aikaa leikkauttamassa hiuksia, nii uskaltaiskohan sitä samalla värjätä latvat hieman vaaleemmiksi. En todellakaa ois mitään shokkiväriä laittamassa, vähän vaaleempaa vain. Tahdon tahdon tahdon!

kollaasi1-2
kuvat weheartit


Onneks tänään tulee Greyn anatomia, jeejee pieniä ilon pilkahduksia tähänkin päivään :) Mutta joo, nyt en kyllä ala niin säälittäväksi, vaan tsemppaan ja teen ton esseen hetkessä loppuun. DEAL.
LOVE, Heidi

9 kommenttia:

 1. ihanan tiheesti tullu näitä postauksia!
  ja jooo ehottomasti tommoset dippaukset :---D
  ja jeee greyn anatomia!

  HIH OOTTE KIVOJA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih joo ollaan vähän panostettu tähänki :---D
   jeee eiku dippaamaan,
   ITSE OLET :)))

   Poista
 2. Tosi hieno postaus <:

  VastaaPoista
 3. dipatut = liian pitkäksi kasvanu juurikasvu. no thanks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei sun tarttekaan sellasia laittaa :--) yes please for me!

   Poista
  2. en mie oo ajatellutkaan. mulla on niin lyhyet hiukset.. mutta ehkä semmoiset melkeen saman väriset "dippaukset" vois olla ihan hienot.

   Poista