keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Testing testing...

M: Moii! Lähdettiin nyt ihan ronskilla kädellä uudistamaan tätä ulkoasua. Ollaan jo pitkään aateltu, että nuo pienet spurkukuvat saa riittää ja että vaihdettais isompaan matskuun. Nyt vihdoin sitten jaksoin yrittää värkätä. Oisko teidän mielestä paremmat tällaset isommat kuvat, vai tykkäsittekö enemmän edellisestä ulkoasusta? :--)

Kiitos muuten kaikki uudet lukijat :--) (joita blogger sitten ei salline näyttää tuolla alapalkissa..)

hubu
elokuu 109
PHOTOSHOOOT 369
Kuvat Ida, Mari, Tiia

9 kommenttia:

 1. tää olkoasu on hyvä ja hieno!ootte niin ihania :--)

  VastaaPoista
 2. taustaväri on hyvä ja rauhallinen, mutta banneri jää turhan vaisuksi - tehkää siitä värikkäämpi! Myös blogin nimi voisi näkyä vähän huomiotaherättävämmin (kuten aikaisemmin). Isot kuvat on hienot :-)

  VastaaPoista
 3. Isot kuvat on kivoja, mutta tuo banneri on kyllä aika vaisu varsinki tuo teksti sais olla just niinku edellinen anonyymi sano että huomiotaherättävämpi :D muuten tosi kiva blogi !

  VastaaPoista
 4. samalla kannalla edellisten kanssa (: ihan huippu blogi on kyllä! (::: <3

  VastaaPoista
 5. jes, lovetan teidän blogii! <333 Minusta banneri on superrrr, ite oisin varmaan laittanu taustan vieläki vaaleammaksi mutta mulla on kyllä vähän sellanen taipumus että teen kaikkiin blogeihin valkosen taustan.......... Voi minnuu! Ootte ihania <3 ps. alko tekeen mieli kokista

  VastaaPoista
 6. Ulko asu näyttää hyvältä. Yks asia mitä jäin kaipaan vanhasta on oikeassa laidassa olevat esittely kuvat ja tekstit sekä "hakemisto" vanhoista postauksista. Iso kuvat plussaa! :)
  Hauskaa kevättä teille! :)

  VastaaPoista
 7. Heiii, kiitos kaikista mielipiteistä :--) Uus banneri tulee, jos iskee insipiraatio. Siinäki kuitenki pitää nähä niin paljo vaivaa, että tuskin ihan heti jaksaa. Ja ollaan ite ihan tyytyväisiä tuohon, ainakin nyt tosiaseks :P

  Vimppa anonyymi: Ne arkistot sun muut löytyy tuolta ihan sivun alhaalta :))

  VastaaPoista
 8. oi, mielettömän kauniita kuvia upeista tytöistä! vau!

  VastaaPoista