perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tekemättömyys

M: Tästä päivästä piti tulla tosi kiva ja ihana ja lämpöinen. Piti maalata pääsisäimunia ja laittaa rairuohot kasvaan ja syödä pääsiäismunia. Toisin kävi. Tästä päivästä tuli tosi tylsä, mää oon ihan sairas, enkä pääse ylös tästä sängyltäni sitten millään, joten parempi olla enää edes yrittämättä. Kaikkea muuta, ku ihanaa. Ei sitten jaksanu alkaa taiteileen noiden pääsiäsijuttujen kanssa ja suklaamunatki syötiin jo eilen :----D Toisaalta empä mää niistä mitään ois maistanukkaan tällä nuhalla. Höööh. Just viime viikolla selitin Sakelle, kuinka ois niin ihanaa, ku ei vaan tarvis tehä mitään. Vois vaan OLLA! Ja nyt, ku mun harras toive kävi toteen niin näin tylsää mulla on:

juu 001
AAAAAAAAAAAmu 006

Mutta sen voin sanoa, että eilen oli hauskaa tänki päivän edestä! Heidi tuli yökylään pitkästä aikaa. Ollaan me aina niin ihania ydessä, ku väsyttää. :--D Onko kukaan muuten seurannu sitä Iholla- sarjaa? Aika pöljä oikeesti, mutta ihan mielissämme katotaan sitä kokoajan. Hohooo.

Ps. Tuokaa mulle joku jäätelöä

PPs. Blogkeen on uus sivusto jolla on kiva seurata omia suosikkiblogeja. Lisäsin nyt ihan kokeiluksi tän meidänki blogin sinne! Ihan kätevältä vaikttaa :-) Oikeestaan hyvin samanlainen ku bloglovin. Joten kilik klik klik käykää kurkkaan!

I WANNA TACK YOU BOOK

5 kommenttia:

 1. joka ilta linnottaudun tv:n eteen 22.30 katsomaan Iholla...Nojoo, mut se jotenki rauhottaa mut siihen ajatukseen et sen jälkeen vois mennä jo nukkumaan! :----) mut onhan se vähän pöljä joo.

  VastaaPoista
 2. ihana blogi ! tosi upee toi eka kuva :)

  http://elielaisa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. ida, just niii :) se on aika rentouttava! mutta onneks kukaan ei kiellä kattomasta vähä pöljiäki ohjelmia :P

  elisa, thääänks :)

  VastaaPoista
 4. Seurusteleeko teistä kumpikaan? =)

  VastaaPoista