lauantai 24. maaliskuuta 2012

I WANNA TACK YOU BOOK

H&M: Me ollaan molemmat vähän tällaisia, että pakko saada kokoajan purkaa johokin tätä meidän "luovuutta". Kuulostaa hyvin idiootilta mutta totta, kuin the rat from a church. Meillä on tollanen yhteinen päiväkirja, joka on vuorotellen aina meillä molemmilla. Hankittiin eka sellanen viime syksynä ja nyt on jo kolmas paksu yksilö menossa. Tietenki sillon, ku ostettiin se niin aateltiin, että ei meidän innostus kauaa kestä. Kaikki päiväkirjaa kirjottaneet tietää, että sitä kirjottaa korkeintaan kuukauden ja sitten LOPS :--D Mutta me ei enää tulla toimeen ilman meidän omaa "kirjaa". Tärkeyttä kuvaa hyvin se, kun kerran Mari kaato vesilasin sen kirjan ja uuden kännykän päälle niin Mari vaan nappas äkkiä kirjan ja alko sitä putsaileen ja jätti fiksuna kännykän lillumaan sinne lammikkoon.

Me kirjotetaan, leikataan, liimataan ja piirretään siihen kaikki mitä aatellaan ja tehään. Se on ihan täynnä laulunsanoja, ajatuksia, lehtileikkeitä, valokuvia, kuulumisia, suunnitelmia, soittolistoja, kirjeitä....Edelliset meinaa räjähtää kaikessa paksuudessaan ;) Ollaan ajateltu, että sen lisäksi, kuinka vapauttavaa ja hauskaa sitä on tehä niin kuinka arvokas se onkaan sitten parinkymmenen vuoden päästä, kun voi palata kaikkiin vanhoihin kultaisiin aikoihin :----D Jo tähän mennesä ollaan selattu ne niin lukemattomat kerrat läpi. Blogia vähä tarkemmin seuranneet on nähny varmasti kuviaki siitä täällä. Esimerkiks vaikka just viime postauksessa, hehee. Aina sitä pitää raahata mukana vaikka painaa ihan tuhannesti  

5
asew¨
2

Voi nolo, kun tästä tuli nyt tällanen aamuneljän pohdinta :--D Mutta now you know. Hyvää yötä, Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä. Se oli tosi kiva. Nyt Mari lähtee kotiin täältä Heidiltä. Heidi käy heittään, pitää läpsiä sitä poskille, ettei nukahda rattiin. Sitä ennen vielä kulhoon kylmää maitoa ja COCOPOPSEJA. Elämän pieniä iloja.

4 kommenttia:

 1. sulla on aivan ihana blogi :)

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos meidän kummanki puolesta ;P

  VastaaPoista
 3. ihana blogi! jään lukee! :) tos on mun http://miku-97.blogspot.com/

  VastaaPoista