keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

A good laugh makes the day!

H: Finally, kevään ensimmäinen ulkona hengailu JEEE :----) Oli superlämmin siinä istuessa kaupungissa ja oli superjano, joten käytiin ostaan sinkkivettä hehe se on parasta. Parasta on myös se, että mulla on huomenna viimenen lukion koe. Joops, oon tämmönen viime tippaan asioiden jättäjä, muilla ne kokeet on ollu ajat sitte.. toivon vain että pääsen läpi!

8
2
7


Nyt ootellaan vielä että millon lumet aikoo sulaa tuolta skeittiparkeilta ja jalkkiskentältä että saadaan uusia maailman kivoin kevät siellä hengatessa. Ja mullahan ei oo enää ees koulua!! Nyt täytyy löytää töitä ja nopsaa. Ei silti sillä etteikö tämä loma maistuis ihan hyvin :---)

Ja kaikki pitää mulle peukkuja huomista koetta varten, onhan mun ylioppilaslakki siitä melkeinpä kiinni :--D Kirjotuksista sen verran että melkeen kaikki kokeet on nyt lähteny M:nä ytl:ään. Matikasta ja enkusta ei vielä tietoa mutta nekin taitaa siinä ämmän kohdilla olla, toivottavasti. Nyt meen mutustaan suklaata ja yritän lukee vähän. Ja hei, kohta on pääsiäinen!! Aiotaan Marin kanssa maalata pääsiäismunia awwwtsikitsiki. MOROO!

2 kommenttia: