perjantai 10. helmikuuta 2012

All I have, all I need, he's the air I would kill to breath

H&M: Breath Again - Sara Bareilles

Ollaan kulutettu tätä laulua tässä parin päivän aikana niiiiiin paljo, tää on ihanin!

We missed you guys!! Mari on ollut tän viikon melko pahastikin sairaana, nyt vähän parempaan päin ollaan menossa, mutta vieläki vähä nenä niiskuttaa ja aaaaaaaaaaAAATSIUH! Heidillä taas on ollut joka päivä koe, ja tänään, tai siis eilen jos kelloa näin yöllä katotaan niin oli äikän tekstitaito ja joo se menin ihan ok kiitos kysymästä :-----) Molemmat ollaan oltu joka päivä ihan töööt, varsinki Heidi kun se on yöt valvonu kaikkien koulujuttujen parissa ilman tulosta hehe.


Nyt istutaan täällä Heidin huoneessa ku tultiin joku aika sitten nuortenillasta. Tehtiin siellä kaikki toisillemme perinteiset ystäväsydämet (whaaat mikä niitten nimi on?!!?) ja aww ku ne on aina yhtä ihania. Nyt syödään vanukasta (:D) ja liimataan nuita sydämiä kirjaamme talteen. Niistä tulikin näköjään perhonen<3

Dubaista :----)

Muita viime päivinä tapahtuneita juttuja on ainaski säbäreenit, joita pidetään aina joskus ihanalla ystäväporukallamme hahaha siitä on niin kauan ku ollaan viimeks pelattu. Paitsi siis eihän Mari voinut edes pelata kun oli sairas :( Mutta muuuten oli tosi kivaa! Oikeestaan muuta ei oo varmaan sitte tapahtunutkaan...voi tylsä elämä :--D Nyt on onneks viikonloppu ja päästää vähä rentoutumaan. Ja hei ystävänpäiväki on kohta jee! Onkos teillä mitään erikoisia suunnitelmia? ;) 

Kirjoitellaan pian,
xoxo Mari ja Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti