perjantai 20. tammikuuta 2012

Uusi puhelimeni...

M: ...on kiva! :--D


Oli kivaa äsken, ku lähin reippaana tyttönä pesemään pyykkiä! Olin vähän liianki innokas lähtemään sinne pyykkitupaan, että jätin sitte avaimet sisälle ja löin oven kiinni. Tietenki tajusin kämmin just sillä hetkellä ku se ovi sulkeutu 100km tuntivauhtia ja lopulta kuulu POKS. Olin aika neuvoton, ku ei tosiaan muuta ollu mukana ku pyykkipulveri ja vaatteet nii en pystyny selkeestikkään ajattelemaan selkeesti, ku lähin sitte naapurikerrostaloon siskon luo ihan mielissään, että jos siellä ois joku kotona. Menin sitte sinne eikä siellä tietenkään ketään ollu. No en ollut siis sisäistänyt, että mulla ei tosiaankaan OLE sitä avainta niin en päässy ees takasi sinne koko kerrostaloon missä asun, ku ne ovet on lukossa :--D Oli mulla sentään vaatetta mukana (siis ne likapyykit).. Seisoskelin sitte siinä pihalla hiukset märkänä ja kuutelin niiden jäätymistä korvanijuuressa ja odottelin, jos joku kiva rappuni asukki sattuis haluamaan sisälle tai ulos. No lopulta pääsin sisälle, mutta oli siinä varmaan vielä joku yli tunnin istuminen rapussa ja mietiskely, että pääsenköhän ikinä sisälle. Onneks kämppis sitte sattu tulemaan avaimen kanssa. Järkyttävä kokemus, muistakaa avaimenne vaikka olisitte kuinka innokkaita pyykin pesijöitä!!!!


Nyt oon tän viikon ollu sairastelulomalla töistä, ku polvi tulehtu :S Oon sitten ottanut ihan rennosti ja nähny vähä kavereita yms. :--) Heidiä on ikävä, yyyh. Ja tuo uus puhelin takkuilee, not good. Lunta sataa, not good either. Mozzarellatikut, good. :---) Nyt kamujen triplasynttäreille. See ya!!

11 kommenttia:

 1. oijoi sää oot upea :-) ♥

  VastaaPoista
 2. Uusi puhelimesi on siisti. Kuvasi ovat kauniita. Sinä olet ihana. Minulla on ikävä ♥

  VastaaPoista
 3. et ees kertonu että jäit uloski :D jeejee synttärit.

  VastaaPoista
 4. oi aivan ihania kuvia! :) ja teidän blogi on tosi kiva, tykkään paljon!

  VastaaPoista
 5. missä salilla sä tykkäät käydä :)

  VastaaPoista
 6. jenni: aw kiitos <3
  sofia: niin onn!!thänks. mullaki ihan hirvee ikävä<3
  sakke: en nii :--D jeejee synttärit oli kivat!!
  anonyymi: aw kiitos hurjasti :)
  Kata: säki<3
  Iina: Haha joo :-D kiitos! SULLA<3
  anonyymi: en mää ihan tiedä näistä oulun salivaihtoehdoista hirveesti, ku en oo täällä asuessa hirveenä käyny he he.. vois alkaa, ehdotuksia? :-D

  VastaaPoista
 7. No SATS on aika jees ja hukka :) tekopalatsi p-oulussa on kiva ja se profeel jossaki vielä kauempana =)

  VastaaPoista
 8. IHANA SÄÄÄÄÄÄÄ <3 -jäkäripake

  VastaaPoista
 9. anonyymi okei hhei jee kittos :D

  jäkäripake säki<33

  VastaaPoista