lauantai 28. tammikuuta 2012

Dubaibaibai

H:

I'm into you - Jennifer Lopez
Anteeks vähä läppä laulu mutta oli pakko laittaa koska laulettiin tätä koko matka :--D


Ei melkeinpä voi olla toista niin Suomesta eroavaa paikkaa kun Dubai. Siellä oli kaikki suurempaa, hienompaa, mahtavampaa, järkevämpää, halvempaa, lämpimämpää ja kauniimpaa. Se oli niiin siistiä! Ja varautukaaaa, nyt tulee iso kuvapläjäys :--D


Tuo oli meidän hotelli, hirveesti aikaa ei siinä kyllä vietetty ku vieressä oli paljon parempi allas ja ranta! Ekoina päivinä vaan löhöiltiin sitte siellä ja otettii arskaa, ei oikeestaan tehty mitään kauheen kiinnostavaa sillon :---D


Sitte kolmantena päivänä lähettiin hotelliltaki vähä ulkomaailmaan ja otettiin kunnon bussi tour Dubain ympäri. Se oli tosi siisti, ku näki kaikki paikat sieltä bussin katolta ja samalla tuli kierrettyy kaikki tärkeet näkemisen arvoset jutut! Pysähdyttii Atlantis-hotellilla joka on yks suosituimpia turistikohteita siellä ja käytii akvaariossa ja syömässä parasta hampurilaista ikinä :--D Sitten pysähdyttiin kans Dubai Mallissa, mutta todettiin se heti liian isoks palaks yhelle päivälle joten sinne piti tulla käymään vielä toisenaki päivänä. Sehän on siis yks maailman suurimmista ostoskeskuksista ja se oli 50 tai 70 jalkapallokentän kokonen, en muista kumpi :--D Se oli sitte kans siinä maailman korkeimman rakennuksen, Burj Kalifan juurella.

Ainii ja käytiin kans moskeijassa! Se oli hassua, piti laittaa semmonen huivi päähän ja ottaa kengät pois jalasta. Se moskeija oli yks niistä harvoista joihin tällaset länsimaiset turistit ees pääsee :)


 Yritä siinä sitte olla eksymättä kun on nuin miljoona kauppaa mitkä pitäs löytää :--D


^^ Tuo akvaario oli sitte ihan eri, se oli sen ostoskeskuksen sisällä ja siellä sukelteli jotku kalojen ruokkijat nii sitä kaikki vissiin kattoo tossa kuvassa :--D

Seuraavana päivänä lähettiinki semmoselle kojualueelle ja siellä oli vähä ahistavaa :---D Mentiin sieltä sitte takas Dubai Malliin jollain Ladies Taxilla! Siinä oli kuljettana semmonen vaaleenpunaseen kaapuun pukeutunu musliminainen, hahah se oli niin hassu. Perillä sitte shoppailtiin ja syötiin siinä ulkona sen korkeimman rakennuksen juuressa illan pimetessä, se oli niin siistiä! Varsinki, ku siinä vieressä oli myös semmonen vesialue, josta puolen tunnin välein tuli aina semmonen ihan sairaan siisti vesishow! Laitan siitä vielä videon koska se oli niiiiiiiiin hieno. Musiikki soi ja älyttömän korkeet vesisuihkut siinä tanssii, ja joka kerta se oli erilainen, huh huh!


Ainii, unohdin että käytiin myös yks ilta semmosella night-bus-tourilla. Siitäki on videoo vaan, se oli ihan uskomaton kans ku pimeessä ja hienosti valastussa kaupungissa ajeltiin siellä pilvenpiirtäjien juurella :)


Siinä vielä pari kuvaa viimesestä päivästä. Ootte aika parhaita jos jaksoitte tänne asti lukee, hahah :--D Mutta niin, oli silti niin kivaa tulla kotiin. Voin vaan sanoo että mulla on ehkä maailman ihanimmat ystävät, mulla oli niin ikävä niitä
Ja hupsista, kello on jo kaks. Mun piti tehdä tänään VAAN läksyjä. Eeeei paljo kiinnosta, ihan sama :--D Nyt meen syömään ihanaa suomalaista äitin tekemää ruokaa, MOIKKA.

5 kommenttia:

 1. Apua miten superihania kuvia! Just ihana tuo valtava kala<3 Hahahaha kamala. Ja nuo vesijutut aaaa! Oijoijoij. Ja One Direction hihih :-)

  VastaaPoista
 2. ois siistii päästä tonne(:
  onnekas ja kivoi kuvii!
  www.towards-infinity.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kerttuli: voi kiitos♥

  aino: kiiiiitos ihanuus♥

  emilia: siellä oli kyl ihan siistiii :D kiitos :---)

  VastaaPoista
 4. joo on se hyvä välillä syyä vähä perinteisemminki ku nii eksoottisesti siellä söit =P kiva postauss =)

  VastaaPoista