maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulutervehdys

H: Huomenta! Heräilin tässä vasta ja ajattelin laittaa muutaman kuvan tänne joulun kunniaksi. Jouluaatto oli niin ihana, vaikka poikkesikin kyllä vähän perinteistä :--D Yleensä se oon minä meidän perheestä, joka on kaikista tarkin perinteistä ja mun mielestä niitä pitää aina noudattaa, mutta nyt oli kyllä niin kivaa vaikka ei ihan kaavan mukaan mentykkään. Kinkku nimittäin laitettiin uuniin liian myöhään eikä sitä saatukkaan aamupalalla niinku normaalisti, en jaksanutkaan lähtä päivällä joulukirkkoon vaan nukuin koko sen ajan kotona, ja kirkkoon meninki sitten vasta yöllä kavereitten kanssa jonka jälkeen mentiin vielä pelaan jotain änäriä :----D niin epänormaalia haha.


Joulupäivänä meillä oli pyjamapäivä ja voi kun oli hauskaa :--D Nukuin kyllä tyyliin koko päivän mutta sitte pelattiin pelejä ja katottiin telkkaria ja syötiin suklaata. Ja illalla lähdettiin käymään sitten vielä serkuilla kylässä :--)


Nyt ollaan lähdössä ilmeisesti mummolaan syömään. Vois nousta tästä sängystä ehkä jos jaksais.. Huomenna on ihanaa, kun Mari tulee Muoniosta tänne jeejee ja meille yöksi! Kolme viikkoa siitä ku viimeks nähtiin, ihan ku ennen vanhaan :--D Mutta hei, nauttikaahan vielä näistä vapaapäivistä ja lomista ja kaikesta! Palaillaan pian :--) xx Heidi

Ps. Paras joululahja oli lentolippu Dubaiin tammikuussa hihi.


1 kommentti: