tiistai 22. marraskuuta 2011

If you give Him one chance, it will be the last night you'll ever spend alone PART 1


Skillet- Comatose
H&M: Viikonloppuna oltiin Maata Näkyvissä -festareilla ja oli niiiin hauskaa ettei mitää järkee! Kuvia ja videoitakin tuli otettua ihan hirveesti, niin tehään kaks postausta siitä, laitetaan tähän kuvat ja sitte eriin postaukseen videot!

Torstain ja perjantain välisenä yönä Mari hyppäsi Muoniosta lähteneeseen bussiin ja vietti yön bussin kovalla lattialla ja aamulla shoppaillen Turussa festareiden alkua ootellessa. Oli niin ihanaa nähdä taas kaikkia Muoniotyyppejä :--) Heidi lähti bussilla kohti Turkua perjantaina 06:15. Matkalla nukuttiin, pelattiin korttii ja mafiosoa ja oli tosi hauskaaaa. Festareiden alettua sitten etittiinki toisemme käsiimme ja heti ekaks mentiin LZ7:n keikalle ja oli niiiin superhauskaa, pompittii ja hypittii ja se fiilis viime vuodelta tuli taas takas :----) Perjantai-ilta huipentu vielä ihanaan messuun. On niin hieno tunne, kun n. 10 000 nuorta kokoontuu yhdessä ehtoolliselle. Siinä on hyvä olla, voin kertoa.


Lauantai oli PARAS! Lavalla pomppi muun muassa Idän Ihmeet, Higher Movement kera Axl Smith. Ja myös me pompittiin koko päivä.. Meno oli kyllä sekoooo. Lauantai vois kyllä mun puolesta korvata sitte koko loppu kuukauden liikunnat. Festareiden pääesiintyjä Skillet from America oli kyllä kans aika mahdottoman siisti! Se oli viimenen esiintyjä ja siinä vaiheessa minusta, Marista oli kyllä lähteny fyysisesti kaikki mehut, etten jaksanu enää permannolle asti hyppimään vaan lehterillä sitten nukuskelin, mutta seki oli oikein mukavaa. :--D Oli tosi hieno konsertti ja ne tyypit oli ihan äärettömän taitavia, varsinki se rumpali, HUHHUH! Ja se laulaja oli niin soma! Tykkäs muka suomalaisesta ruuasta, mitähän niille on syötetty.. Ja sitten ne lupas vielä tulla uudestaan Suomeen ku oltiin niin kivoja ;) Hyvä me! Tai ne jotka jakso vielä täysillä olla mukana :--D Kuten vaikka Heidi!

Sunnuntaikin oli niin mukava. Ihan loputonta mukavuutta oikeastaan koko viikonloppu. Viimeiset bailaukset ja hoilaukset ja varmistukset siitä, ettei varmasti oo ääntä enää kellään jäljellä. Lopuksi heipat kaikille kamuille. Oli niin hauskaa nähä kaikkia ihmisiä joita ei aina nää :--D Muonioihmisiä tuli Marilla jo vähän ikävä, mutta kohta taas nähdään ja toisaalta oli siideä, ettei tarvinu hyvästellä Oululaisia ollenkaan. Se tuntu vähän hassulta. Kotimatka sujui hyvin ja meitä nyt väsyttää koko loppuelämän, mutta kaikki oli kyllä niin sen arvosta. Arkeen taas kovaa ja korkealta


Yhyy tulipas taas ikävä takaisin tonne. Vielä vuosi seuraaviin, nouh! Vois alkaa laskemaan päiviä :--) No kuitenkin niin kokeillaan saada niitä videoita kans jotenki tänne niin palataanpas vielä jee okei moi!

Ps. Ootte huippuja, ko vieläki jaksatte lukea, vaikka ei ollakkaan niin hirveen aktiivisina oltu tän kaa. Mutta nyt ryhdistäytytään, uutta ulkoasuakin tulossa joten stay tuned! :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti