perjantai 14. lokakuuta 2011

Happy up here

M: Uutisia, uutisia! Tiistaina töiden jälkeen (oli muuten super kiva, viimeinen(!!) työpäivä) lähdettiin Katan kanssa ajamaan Ouluun. Illalla oltiin perillä ja mentiin Miian luo yöksi sitten. Ajoissa nukkumaan, koska aamulla odotti työhaastattelu! Hui hui huii. Muahan jännittäjänä vähän jännitti se. Kyseessä oli siis ryhmähaastattelu. Siellä sitten täyteltiin lappusia ja lippasia ja juteltiin ja kyseltiin ja vastailtiin ja käteltiin. Sitten tää haastattelija sano, että miettii tänään ja illalla sitten ilmottelee, että mitenkäs kävi.


No mullehan kävi aivan hyvin ja sain sen työn :---) Also means pikaista muuttoa Ouluun, koska työt alkaa koulutuksella jo tiistaina! Jaiks oikeesti. Mutta tosi huippua myös. Eilen tytöt tuli meille ja vietettiin pikku läksiäiset mulle ja Sofialle. Niin haikeita aikoja nyt, kun kaikki vaan lähteeeeee. Harmittaa myös, että noiden saatujen töiden takia jo pitkään suunnitteilla ollut Norjanreissu siskon kaa joutuu siirtymään tulevaisuuteen. Mutta onneksi sentään vain siirtyy, eikä katoa kokonaan!Ootan kyllä mielenkiinnolla miten tuun pärjään siellä Oulussa. Mulla on menossa nyt sitten niiden töiden lisäksi vielä avoimessa yliopistossa verkkosysteemillä kasvatustieteiden opintoja. Ja Oulussa sekä sen lähistöllä asuu myös ihania ihmisiä, niin ei mulle ainakaan tylsää tuu. :--) Vaikka tulee kyllä ikävä kotia ja isää ja äitiä ja pikkuveljeä ja Nappi-koiraa ja noita lintujakin.

Tänä aamuna oli kyllä ihana yllätys olohuoneessa, Tiia-sisko ja Hans siinä nukkua tuhisivat. Tänään ollaan sitten napsittu noita kuvia. Tai siis Tiia napsi, tietystikkin. Maailman ihanin syysilma. Ja nyt muuten taisi muhunkin tarttua tuo ärsyttävä flunssa/paha olo, joka on nyt vähän kaikilla ollu..


Nyt siis maanantaihin asti vähän juttujen järkkäilyjä ja viimesistä kotipäivistä nauttimista♥ Ne joilla alkaa syysloma, nauttikaa! Ne joilla ei vielä, nauttikaa tekin! :--)

-Mari

4 kommenttia:

 1. Mihin sää pääsit töihin?

  VastaaPoista
 2. vau onnea! mitä töitä löyty:)

  VastaaPoista
 3. vau onnea! mitä töitä löyty:)

  VastaaPoista
 4. Antsu + Ano, kiitos :-) Unohin tosiaan mainita tossa, eli UNICEFille feissarin hommiin!

  VastaaPoista