maanantai 26. syyskuuta 2011

I'm never letting go

H: Moooi! Viime viikolla ehti tapahtuu kaikenlaista, vaikka muka luinkin koko ajan vaan jotain uskontoa lol. Lukemisen suhteen on ollu huippuja päiviä ja sitte ihan surkeita päiviä. Sain yks päivä päähäni että tarvin heti just nyt karkkia ja sitte kun en saanu mistään, nii en voinu keskittyä lukemiseen yhtää eli hukkaan meni sekin päivä :---D Toisena päivänä kuuntelin kaikkia vanhoja lauluja ipodista niin tulin niin hyvälle tuulelle, että luin ihan hirveesti.


Perjantaina olin kaverin kihlajaisissa ja voi oli niin kivaa. Kaverit tässä alkaa mennä kihloihin, mitä ihmettä me ollaan jo aikuisia. Edellisenä iltana istuin sitte pöydän ääressä myöhään, ja aloin vielä lukemisen jälkeen askarteleen korttia nuorelle parille :--D


Lauantaina lähdin äitin mukaan kaupungille, sain uuden talvitakin jeejeeeee! Se on semmonen tummansininen villakangastakki ja tykkään siitä ihan hirveesti! Halusin vähän semmosen hienomman takin, koska mulla on toinen semmonen vähän rennompi viime talvelta niin voin käyttää sitä sitte kans. Eilen piipahdettiin mummulassa mummun synttäreillä, kävin ulkona räpsimässä vähän turhia kuvia kun teki mieli vähän ulkoilla.


Vois lopettaa jo ressaamisen nuista kirjotuksista. Mutta enää yks viikko, ja sitte voin alkaa tekeen niitä asioita, jotka oon aikonu tehä "sitte kirjotusten jälkee". Parin kaverin näkemistä, kuntoilua, kivojen kirjojen lukemista.. Jes en jaksa ooottaaaaaa! Nyt lähen rullisteleen MOI.

3 kommenttia:

 1. Rullaluisteleen menet vaan ko täällä tuntuu että aamulla pitää kohta pistää toppahousut jalkhaan ko on ihan kuurassa maa ja huurteessa ikkunat D: Ps SINUN HIUKSET ON _IHANIMMAN_ VÄRISET.

  VastaaPoista
 2. tsemppii kirjotuksiin hei :>

  VastaaPoista
 3. aino, NOJOO täällä oli sillon ennen muinoin nii ihana ilma että piti mennä! mutta nyt tuuli viskoo ja vettä sataa oujeeee. Tsih eikä mun hiukset oo oikeesti tuon väriset, oli vaan hassu valo mutta kiitos :3

  ida, kiiiitos hurjasti, sitä tarvitaa! :)

  VastaaPoista