sunnuntai 25. syyskuuta 2011

For fun

M: Heippa! Mulla on ollu ihan kelpo viikko :--) Ollu ehkä yhen yön kotona! Kavereiden kanssa hengailua ei tarvi lopettaa, jos ei oo mitään erityisempää syytä. Parhautta käydä nappaan kotoa hammasharja ja pari leffaa ja takas matkaan. Herätä aamulla, käydä töissä ja takaaassi! On ollu niiin hauskaa.

Viimeisin tempaus oli juhlaillallinen. Ihan huvin vuoksi vaan! Menin sofialle jo toissailtana vähän valmistelemaan..


Aamulla sitten värjättiin mun hiukset, heitettiin kutsukortit kavereille ja mentiin kauppaan vähän aineksia ostaan. Koko päivä sitten valmisteltiin juhlapöytää ja kokkailtiin ruokaa :--)


Oli aivan ihana ilta tyttöjen kaa. Syötiin niin paljon, että ei pystytty hetkeen liikkumaan.. Pelattiin imagoa ja juteltiin kaikesta tärkeästä ja ei niin tärkeästä. Tällaisia iltoja lisää pakko, kun nyt vielä hetki saadaan toistemme seurasta nauttia!


Kiitos siis viimeisestä tytöille Hurja ikävä on myös muutamaa ihanaa tästä meidän porukasta, jotka viilettää tuolla ympäri maailmaa :--) 

Huomiseen jos silmiäni siristän niin näkyy vähän töitä, huoneen siivousta ja viltin sisällä palelemista. Kuumaa kaakaota, hyvä idea! Sitä menenki huomiesen sijasta tekemään NYT! Aatelkaa nyt, 4 astetta, TALVI tulla tulleepi. Vaikka ens viikolla jo kuulemma lämpeää. Takatakatakakesä?

2 kommenttia:

  1. en kestä, mulla on niin kova ikävä, että itken ihan just.


    <3

    VastaaPoista