sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Juomamies, Ruutupaita ja Alman mies

H: Mulla on nyt kyllä paljon kuvia viime viikolta. Tajusin näitä katsellessa, että kuinka kivaa meillä olikaan! Mari ja Aino oli mun kavereina täällä, kun niillä oli kaikkia hoidettavia juttuja, mutta onneks ehdittiin nähdä kavereitaki :----) Torstaina oli ihan sairaan kivaa, kokattiin ihan oikeeta ruokaa vaihteeksi ja grillattiin ja tehtiin synttärikakku ja omnomn oli niin hyvää! Mari ampui ilmakiväärillä ja oli kuulemma hauskaa, mää en uskaltanu :----D Sitte Mari ajoi myös ekan kerran skootterilla hahah, eihän sillä edes ole korttia, mutta hyvin kai sekin onnistui. Rakastan kesäääääää.


Tänä aamuna aikasin kävin sitten saattelemassa Marin, Ainon ja Sofian juna-asemalle, kun ne lähti sinne reilille. Yyh tulee vähän ikävä, mutta nähdään me kuukauden päästä! Ja ilmotus tulikin jo, että turvallisesti Lontoossa ollaan perillä. Taitaa olla nyt vähän niin, että mun aika meneekin lukiessa sitten koko kuukausi, kaikki kaverit on kaikonnu jonnekkin täältä Oulusta :--D No ei se haittaaaaaaaa, hyvä välillä näinkin päin, on kyllä ollut semmosta menoa koko kesä!

Nyt tukehdun tänne huoneeseen, joten voisin ehkä muuttaa toiseen huoneeseen ihan koko loppukesäksi. Jea, niin teen. MOI.

5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, ootte aina niin ihania!! :))

  VastaaPoista
 2. huuhhuh huippuja kuveja ja muutenki koko postaus oli nii pirtsakka että ihan alko masentaa ku ens viikosta tulee täydellinen vastakohta tälle menneelle viikolle :D

  VastaaPoista
 3. kesä on kiva oujee! ihania kuvia ja tyttöjä :---)

  VastaaPoista
 4. Iida: ooooi kiitos paljon! :---)
  Sakke: nojea KIITSA :-D niiimpäääää äh
  Reetta: ihana olet itse! :)

  VastaaPoista
 5. kyllä oli hyvää ruokaa:) ja repeen niin noille tappelukuville:D

  VastaaPoista