maanantai 11. heinäkuuta 2011

110711

H: Mari on nyt parhaillaan Lontoossa shoppailemassa. Reilua? Ei.

Eilen päätin sitte vihdoin vaihtaa mun huonetta. Muutin tuonne ulos meidän piharakennukseen, jossa on semmonen kiva huone. Saan siellä olla ihan rauhassa ja lukea. Tärkeintähän elämässäni on nyt tuo lukeminen.................lol. Mutta joo, vähän oli hauska vaihtaa, eilen sisustelin sitä pitkälle yöhön, kun ei nukuttanut yhtään. Ei siitä siis hieno tullut, ehei :--D


Ja tänään oon saanu aikaseksi jonkun verran luettua ja sitte taas hommaillu kaikkea muuta turhaaa. Kivaa olla kotona, mutta yksin ilman kaveria....ei. Tuli sitten ajatus tässä dataillessani, että voisin tehdä tämmöstä listaa, vaikka joka postauksessa yks kohta (kunhan saan tän idiootin koneen toimimaan kunnolla):


Miltä kuuuulostaa? :--) ja hei, jos on jotain postausideoita, joita haluaisitte mun toteuttavan niin antaa tulla! Postailen tässä nyt yksin sen kolme viikkoa, kunnes Mari tulee kotia :)

5 kommenttia:

 1. oi, mieki haluan tehä tuon! saatan vähän matkia sinua, vaikka en varmaan ikinä saa tuota loppuun saakka :D

  VastaaPoista
 2. vitsit miten kiva musahaaste! ehkis mäkin teen sen jossain :----)

  VastaaPoista
 3. kuvia piharakennuksen huoneesta, kiitti

  VastaaPoista
 4. Jooo tee tuo vähä kivalta kuulostaa vois ite kans!:) nii ja kuvia sieltä uuutukaisesta huoneesta sitte kans tainno voisin tulla käymään..?:)))))))))
  T. paukku

  VastaaPoista
 5. teehän posti teijän hienosta skobasta!! :D

  VastaaPoista