maanantai 6. kesäkuuta 2011

Words can't bring me down

H&M: On ollut paras kesäloman alku. Juhlapäivän jälkeen oltiin ihan töttöröö koko päivä. Koko maailma oli myös meidän nukkumista vastaan. Kun aamulla oltiin herätty niin aikaisin niin päätettiin mennä vähän nokostelemaan rantaan riippumattoon. Päädyttiin kuitenkin maan kamaralle Marin surkeiden riippumaton kiinnitysviritysten takia. Sattu vähä :--D Marilla häntäluu meni ja Heidillä niskat.. Luovuttiin riippumattoajatuksista ja raahattiin peitot ja tyynyt trampoliinille ja nukahdettiin siihen aurinkoon ipodin kuulokkeet korvissa. Se oli ihanaa (kunnes tuli häätö siitäki)..


Illalla savusaunottiin ja uitiin lammessa. Ihan oikeita uintivetoja! :--D Oli hyvä piristysruiske tuo kylmä vesi, joka ei loppujen lopuks ollu enää niin kylmää. Hihi. Loppuilta koomailtiin ja makoiltiin vaan sängyssä ja naurettiin yliväsyneinä idiooteille jutuille.


Tämä päivä oli kans huibbu. Tehtiin pikku piknik Katan olohuoneeseen ja katottiin Frendejä ja mussutettiin eväitä. Huomenna Heidi lähtee kotiin. Kotiin lähtö on ehkä vähän liioteltu, kun ei se kun vaan pyörähdä siellä muutaman tunnin nukkumassa ja jatkaa taas matkaa leirille. Kauan ei edes tarvi olla erossa, kun nähdään jo ensi viikon lopulla :--) 

7 kommenttia:

 1. Voi ootte niin kauniita, etten kestä!

  -reetta

  VastaaPoista
 2. Vähä hienoja kuvia!!! Millä linssillä nuo on otettu? Ootko muutes ottanu kiitoskorttikuvia?

  VastaaPoista
 3. ihanimpia kuvia! ja nuo vikat kuvat on niin kaunottaria! <3

  VastaaPoista
 4. te oletta vain niin ihania ♥

  VastaaPoista
 5. reetta: Kiiitss<3

  TiiiiaAaa: KIITOS, en tiä, kandee kysyä Heidiltä. Jollain sen sellasta zoomiobjektiivisysteemillä. Ei oo ottanu, ja mietittiin just, että voi ei, ku lähit. Varmaan isä ottaa sitte, ku käyn siellä ottaan ne oikeetki kuvat.

  Iina: hiih, kiitos ihana :--)

  Kata: sie ooot ihna<3

  VastaaPoista