keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Stay positive

M: Eli minä nyt taas vähän aikaa pidän teistä huolen, kun Heidi lähti sinne leirille. Vähän kurjaa taas ilman sitä, hehe. Onneks mulla on nyt kuitenkin hirveästi tai ees jonkun verran kaikenlaista tekemistä niin aika menee nopeaa! Ainaki aion makoilla paljon riippumatossa. Toivottavasti ei mee ihan edellisen kaavan mukaan se. Vois pyytää jotain muuta laittaan sen kiinni niihin puihin....

Tänä aamuna mulla oli herätys 6:30 ja suoraan sitte auton rattiin melkein siitä unesta, nii hyvin menee varmaan joo.. se opettaja kyllä sano, että eteenpäin mennään kokoajan (kuvainnollisesti), mutta mää en kyllä huomaa minkään näköstä muutosta. Meinasin mää pari kolaria ajaa. Seuraavaksi sitte onki se kaupunkiajo. Jaiks.

Tehtiin Heidin kanssa silloin yöllä vielä pakkailun ja postailun lomassa tollasen käsinauhat meille. Tarkotuksena ois saada vielä musta, jossa lukee valkosella, mutta valkonen tussi on vielä vähän hakusessa. Mutta just kivat nää :--) Noissa lukee siis Stay positive, Jobs don't like me ja Dream it, wish it, do it.


 Mutta joops, nauttikaapas lämmöstä! Eeei sitä kuitenkaan kauaa kestä.

4 kommenttia:

 1. Aaapua, koska kaupunkiajo? Ihana riippumatto :)

  VastaaPoista
 2. tämä oli tosi kiva postaus ! (=

  VastaaPoista
 3. kata, eikös :--)

  reetta, huiii torstaina!

  Kerttuli, Kiitoss :)

  VastaaPoista