sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Onnea kiitos onnea kiitos onnea

M: Olipas eilen tapahtumarikas päivä. Ja piiiiiiiitkä. Aamuyöllä alettiin vielä väsäämään tätä postausta, mutta luovutettiin. Uusi yritys.Juhla koululla meni ihan mallikkaasti. Säähän oli mitä mainioin ukkonen, kaatosade ja tuuli. Mutta ei se haittaa, ku ihan vähän vaan. Oli hauska kun mun veli anto mulle kukkia, niin vasta myöhemmin mulle kerrottiin, että se oli vaan napannu ne siitä jostain koulun sivupöydältä :--D Äitihän tykkäs niistä niin paljo, että laitto oikein tarjoilupöydälle sen kukkakorin. Kiva sitten, ku kaikki opettajatki kävi juhlissa.. Syötiin sata kiloa kakkuja ja keksejä ja tajusin vasta nyt, etten juonu yhtään kahvia, vahinko. Heidiä orjuutettiin tiskiharjalla ja ruusunpiikeillä. No ei ku hauskaa oli kaikilla ja lahjoja ja massiaki tuli ;)Heidi antoi mulle tuon korun, joku näkyy tuossa yhdessä kuvassa :---) Illalla lähettiin vähän hengaan tuonne kavereiden kaa. Oli tosi siistiä olla se lakki päässä ja kaikki sitte tiesi että tuolla ne menee, he he hee. Oltiin kotona ehkä neljän aikaan. Kaiken maailman kommelluksetki taas titetenki käytiin läpi :--D Nukkumaan mentiin puoli kuudelta, ja aatelkaa, herättiin jo yhdeltätoista!


Onnea kaikille valmistuneille ja ylioppilaille! Nyt riippumattoon kattoon Harry Potteria ja Azkabanin vankia. Loma

5 kommenttia:

 1. Apua, olet kaunein :')<3 ja tosi kivoja kuvia!

  -Mawi

  VastaaPoista
 2. oli kivaakivaakivaa vaikka välillä awkward :-------D aamulla oli ihanaa herätä auringonpaisteeseen<3 kaikista ei varmaan ollut kivaa hehee

  VastaaPoista
 3. Voi Mari olet niin kaunis ja ihana postaus ja te kaikki olitte niin upeita VOIVOIVOIVOI <3 Tai olette aina mutta nyt erityisesti hehehe. Mullaki omat valmistujaiset tänhään hihiih pitäis lähteä sinne okei hei moi mulla vähän rumempi lakki.

  VastaaPoista
 4. Mawi: Heh, kiitos :)

  Reetta: Niiinpäää, musta ainaki oli :--D voi ku oli JUST se yks päivä tollanne.

  kaisu: kiitoss! =)

  aino: oi kiitos<3 HEHE kuvia!!

  VastaaPoista