torstai 2. kesäkuuta 2011

Ja tänne varmaan aina tervetullut oot

H&M:  Marin puolelta suuret anteeksipyytelyt super tauon jälkeen. Hyviä syitä ei ole, mutta huonoja tekosyitä on. Kaikenlaisia.

Heidi tuli eilen Muonioon ja aika rentoillen tähän asti menny. Tänään on tiskailtu, ja Heidi-en-ikinä-lue-harrypottereita aloitti vahingossa yhden Harry Potterin lukemisen ja on nenä kiinni kirjassa koko ajan. Marilla nenä Ole luonani aina-kirjassa. Eilen illalla käytiin auringon piiloonmenon aikaan vähän kuvailemassa Tiian kanssa. Piti aina juosta sitä aurinkoa kiinni, kun se meni piiloon liian nopeaa, täältä etupihalta me lähdettiin ja lopulta kun lopetettiin, löydettiinkin itsemme tuolta metsästä.


Tästä on niin tulossa paras loma. Huomenna on suunnitelmissa paljon asioita. Mari lähtee harjoittelemaan yo-juhlaa ja Heidi raahautuu perässä. Sen jälkeen laskemaan koskea, aivan sairaan siistiä sanoo Heidi, joka ei oo sitä koskaan aikasemmin kokeillut! Lauantaina koittaakin sitten suuri juhlapäivä, jeeeee! Sitten sataa.


Eíkö ookki ihan enkeli Heidi tossa keskimmäisessä kuvassa :D
To-do-lista ei oo enää pitkä. Otetaanhan rennosti eikä stressata liikaa juhlista. Eikä anneta sateenkaan pilata, se on vaan vettä, hehe. MOI!

6 kommenttia:

 1. nämä kuvat on niin ihania! Meki eerikan kanssa eilen kuvailtiin yöllä ja oli ihana aurinko! loppuvaiheessa puolikas sellanen :-D Oli hauskaa käytiin oloksella kaikkea ja poliisit sattu kaikkialle samaan aikaan ja nauratti. Vähän ootan koskenlaskua se on parasta <3

  VastaaPoista
 2. jee heidi sieki tulet koskea laskemaan!
  ihania kuvia taas kerran, olette niin kauniita!
  ja on heidi-enkeli!

  p.s. mari en ole nähny sinua sataan vuoteen! ja en kyllä heidi sinuakaan, mutta se nyt on ihan ymmärrettävää :D

  VastaaPoista
 3. ja mari en ole enää sie! jee!
  sori ko kommentoin kahesti ja nyt luulitte että saitta kaks uutta, vaikka että tavallaan saanukkaan.. sorsa.

  VastaaPoista
 4. Olette niin ihania voi että mitä kuvia Tiia on niin taitava ja te oletta niin kuvauksellisia ja kivoja <3 JA ONNEA KUULE LAKKIAISHIIN HIIH.

  VastaaPoista
 5. Ihan sikkehienoja kuvia! ai laik.

  VastaaPoista
 6. Ida: oijoi siistiä, tuliko hienoja? :--D

  kata: hahah kiitos! ja nytpähän on nähty ;)

  aino: kiitos ihana<3 ja tiia on niin hyvä!

  Anni: kiiiiiiitosd!

  VastaaPoista