tiistai 10. toukokuuta 2011

Just chillin'

H: Heee kiva nähdä teitä pitkästä aikaa. Kevät kutittaa nenässä ihan kirjaimellisesti, tulis ne lehdet nopsaa kaikki kerralla puihin, ettei kovin kauan tarvis tässä pärskyä. Mutta joo, täällä on lämmin! Löydettiin koulusta yks tosi aurinkoinen ja lämmin paikka ulkoo, johon ei ees tuule yhtään ja siinä sitte hengattiin hypärillä ja oli niin kuuma! Jee kiva kesä. Ja ehkä vain rakastan tuota uutta hupparia!


Otin itseäni niskasta kii ja kävin hakemassa sen oikeen ajokortin vihdoin, enhän mää hakenu sitä tosiaan kuin 3 viikkoa liian myöhään.. Mun ehkä kannattais myös ryhdistäytyä kaikissa kouluhommissa, mutta kun ei_vaan_kiinnosta, varsinkaan tässä vaiheessa vuotta. Buu minä.

Ja voi että kun kävin tänään kaupungissa, löysin ihan hirveesti kaikkia ihania juttuja, kunhan saan rahaa niin käyn äkkiä ostamassa kaikki kaupat tyhjiksi :--D


Oli ihan sairaan kivaaaaa viikonloppuna ja tosi siistiä kun saatiin pitkästä aikaa taas isostella Marin kanssa yhdessä :--) Ens viikonloppunakin luultavasti tapahtuu jotain kivaaaa jejej siitä enemmän lähemmin! Ja aiotaan nyt Marin kanssa vähän panostaa tähän postaamiseen kans he.. Aurinkooo joka paikkaan, mo

9 kommenttia:

 1. hhei pitkästä aikaa postaus, jeejee :----)

  tosiaan, hittoon nää siitepölyt!

  VastaaPoista
 2. kyllä on siistit tekstit tuossa kassissa :)

  VastaaPoista
 3. hee mää paloin kivasti hypärien aikana. : D

  VastaaPoista
 4. jeejee mulla on tollanen ihan samallainen ja samanvärinen huppari päällä (----: sul on hyvä maku :p

  VastaaPoista
 5. ei vitsit, ko hieno kassi! mistä sie sen olet penkassu? :) ihana keväinen postaus! ihana kevät!

  VastaaPoista
 6. Mie just mietin tänhään että kuinka lämmin siellä nyt onkhaan, ko ite kävelin tänhään koulusta kotia t-paidassa ja shortseissa ja oli lämmin ja kaikki kukkii ja vihreä ruoho ja ja ja ja<3 Aijai.

  Mieki rakastan tuota hupparia, varastan sen okei kiva kiitos.

  VastaaPoista
 7. ida: jee kiva että joku odottaa meijän postauksia! ja NIIMPÄ ainut huono asia keväässä :(

  Artturi: kyllä on! :--D

  Eeeva: no mitäs istuskelit siellä koko ajan hehe, no ei just rento :D

  sini: uuujeee samoin :--D

  Kata: niimpä iiihana kevät<3 ostin sen MNstä nyt viimeks!

  aino: oi että kuulostaa ihanalta! täällä ei vielä puut ees viherry buu mutta ehkä sitten kun tuot kaiken vihreyden ja kauneuden mukanasi tänne suomeeeen hih.

  okei varasta sää tuo niin mää varastan sen sun sinisen mekon ;)

  VastaaPoista