maanantai 16. toukokuuta 2011

Ja Viktor Fasth on todistettu myöskin tavalliseksi kuolevaiseksi

M: "Jeeeeeeeeeeeee!" kaikui eilen seitsemän kertaa lujaa! Ensin kuuden maalin jälkeen ja sen jälkeen summerin soidessa! Ah ihanuutta ja parhautta!! JES. Tekis mieli katsoa se maalikooste miljoona kertaa, mutta rajansa nyt kaikella :P

Löydettiin tosiaan sitten mulle se mekko sieltä Oulusta. Siinä vierähti koko päivä ja vähän turhaantimisenkin tunteita nousi, mutta sitten vihdoinkin osui oikea kohdalle, kun turvauduttiin myyjän apuun. Rekissä mekko näytti "ei todellakaan"- mekolta, mutta sitten kun sen sai päälle niin tykkäsin tosi paljon. Siitä kuvaa vähän myöhemmin.


Ja tottakai asiaan kuuluu myös lakki. Ostettiin myös tuollainen nätti käsikoru kaveriksi, se mekko on kuitenkin aika yksinkertainen. Kenkien kanssa kävi niin hyvä tuuri, että mun mustat avokkaan sopi (arvatenkin) täydellisesti muiden juttujen kanssa.


Nyt fiilis on huipussaan. Suomi on maailmanmestariii, mekko löytyi, huone siivottu, tuolla tuoksuu maailman kesälle, kun just lakkasi satamasta.. Nyt alan katseleen kaikkia sarjoja, eikä mihinkään kiire 

5 kommenttia:

 1. ah niinpä ei mihinkään kiire! vitsit ko hienot jutut! ihana käsikoru!
  huomenna nähään!

  ja älä hämmenny, en ole sie, vaikka tämä saattaa niin väittääkki, olen kata, mutten saa sinua pois tästä :D

  VastaaPoista
 2. :DDDDDd hahhaahah. paina vaan sieltä ylhäältä että kirjaudu ulos, eikö mee?

  ja kiitosss! :--)

  VastaaPoista
 3. kivannäkönen toi käsikoru! oo onnellinen että löysit mekon :--)
  J

  VastaaPoista
 4. SIIS RAKASTAN OTSIKKOA :----D Nauroin tuolle niin kauan ja kerroin jenkki-iskällekki ja naurethiin yhessä. JEJEJEJEJE SUOMI VOITTOHON MENI NIIN ETTÄ PAMAHTI<3 Ihanaa jee mekko ja lakki ja käsikoru ja kengät ja kaikki!

  VastaaPoista
 5. JT: kiittii :--)
  aino: hahah joo niinpä :DD Mistä tiät vaikka ois ihan karsee mekko :p kiitos!

  VastaaPoista