keskiviikko 18. toukokuuta 2011

I told you to be patient I told you to be fine

Birdy- Skinny Love

M: Linn vinkkas mulle tuosta ihanasta laulusta, enkä oo voinu lopettaa sen kuuntelemista..
Noniin, sain taas lisää töitä. Tai sain ja sain, mutta pakko kai niitä nyt on ottaa vastaan, vaikkei jaksais. Mutta ensi kesää aatellen niin tarvin todellakin rahaa. Jeee. Ja ai niin joo, kesästä puheen ollen, ette voi uskoa. Eilen olin aika myöhään valveilla ja ku katoin ulos niin siellä sataa...LUNTA. Ihan valkonen maaki! Menin nukkumaan ja ajattelin, että sehän sulaa aamuun mennessä. Heräsin eikä tilanne kyllä näyttäny yhtään paremmalta.. Päätin siis mennä vielä kerran nukkumaan ja kolmas kerta sanoi toden ja siellä näytti taas vähän enemmän kesältä. Huh. Ei tällasia enään, kiitos.


Suunniteltiin Heidin kanssa eilen vähän kesää. Hyvältä näyttää kalenteri, en malta oottaa nyt ollenkaan. En ole tainnut teille mainita myöskään, että mihin päin mun suunnitelmat taas on muuttunut. Eli oon päättäny, etten meniskään au pairsiksi (ainakaan vielä), vaan haen sitten Helsinkiin (Eiku Espooseen) tällaseen kansanopisto tyyppiseen kouluun Kauniaisiin, nuorten raamattulinjalle. Siellä sitten jos jonkun aikaa viivyn ja katson miltä tuntuu sen jälkeen mikäkin :--) 


Mutta tässä vieläki istuskelen yökkärit päällä ja mitään en oo oikein tehnyt, joten ehkä olisi aika nyt! Kesäistä keskiviikkoa!  EDIT:Anteeksi tämä jatkuva bannerisähläys. Nyt se pysyy tuona, lupaan ;) Niin ja kiitos kaikille, jotka "äänesti"! 

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana biisi! Muutenki tykkään blogista kauheesti! Ihania kuvia! :))

  VastaaPoista
 2. Hae sinne NYT!! Tai käyt tulostamassa ne paperit ja huomenna lähetät. tämä on KÄSKY!! (toim. huom. ei se elokuva)

  VastaaPoista
 3. Puhuthiin just eilen Sofian kanssa reilistä ja aijai kuinka lähellä se jo onkhaan ja hihihih <3 Tulee kivin kesä sulle ja mulle ja kaikille!

  VastaaPoista
 4. KLIPSI: Voi kiitos tosi paljon :3

  Ida: KÄSKYSTÄ (huom. ei siitä elokuvasta)

  aino: ooooi se on niin lähellä ja tuut ihan just kotiin<3 Tulee kivin:)

  VastaaPoista
 5. Kauniainen ei sitte muuten oo Helsingissä, vaan se on ihan oma kuntansa ja sijaitsee keskellä ah niin ihanaa Espoota..jännä paikka tää Espoo kyllä voin kertoa..ei vaan ihan kiva paikka, alhaset verot ja rikkaat ihmiset jee:D toi opisto on kyllä ihan mukavan tuntunen, oon sielä joskus käyny jossain hyväntekeväisyyskeikalla muistaakseni:)

  ja kannattaa kuunnella ton Skinny Loven alkuperänen versio joka on Bon Iverin biisi, tää on siis tosiaan cover biisi tää Birdyn versio..Bon Iver rakastajana inhoon tätä coveria ihan järkyttävän paljon ja tekee mieli about hakata päätä seinään joka kerta ku kuulen sen jossain:D

  VastaaPoista
 6. Aa, kiitos tarkennuksesta :D en tosiaan oo perillä noista paikoista.. Joo oon kans kuullu, että se on tosi kiva paikka, ite en oo tosin päässy ees käymään.

  Ja pitääpä kuunnella :P

  VastaaPoista
 7. JEEE IHANA POSTAUS, niin kivoja uutisia ja hyvä et tykkäät laulusta <3 !! :))) PUSS OCH KRAM

  VastaaPoista